به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 مرداد 04 [ 04:24]
    سطح
    81
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,748

تشکرشده 764 در 211 پست

Array
    سلام علیکم

حاجی شما چرا بیخود و بی جهت مسئله رو پیچیده میکنی؟
    شما قدت کوتاهه و وزنت کمه درست ... هر کاری کردی نتونستی از این وضع نجات پیدا کنی ، درست ... چند بار رفتی خواستگاری و جواب منفی شنیدی ، بازم درست ... اما اینکه بیای اینجا و بگی من باب میل کسی نیستم قابل هضم نیست ! ... شما حتی اگه با نود درصد دخترای جامعه مراوده داشته باشی ، بازم با قطعیت تمام نمیتونی برای دل همشون نسخه بپیچی!!
    شما فرض کن قدت 190 باشه و وزنتم اید آل ... اگه چند جا رفتی خواستگاری و جواب منفی شنیدی ، اونوقت چه بهانه ای میتونستی بتراشی ؟... احتمالا میگفتی دماغم کجه یا چه میدونم پس کلم مو نداره و ..(تاپیکای از این دست دیدم که میگم)

ببین عزیز من ،شما ناسلامتی مردی.یه مرد سی ساله که دیگه باید از رخت و لباس کودکیش بیاد بیرون.معلومه هنوز خیلی کالی و اونطور که باید و شاید پخته نشدی.سنت رفته بالا و وارد دهه سوم زندگیت شدی ، ولی رک بگم هنوز معطلی.معطل دو زار قانون خرد که توی ذهنت رسوخ کرده و تو رو به نا کجا آباد سوق میده.باور کن زندگی به پایه های محکم تری احتیاج داره.

من نمیگم اوضاع جامعه خیلی خوبه . اتفاقا خیلی هم ناهمگون و بی ریخته. ولی توی این بلوا و بلبشو تنها کسی موفق میشه که خلاف جهت جریان آب شنا کنه.اگه همه آدمای کره زمین یک صدا شدن و به گوشت خوندن که آره تو به این دلایل حق نداری که .................. . بازم تو نباید کوتاه بیای و بذاری که خوار و ذلیل بشی.ازدواج حق طبیعی هر انسانه و طبیعت ما به ازای تو رو در خودش قرار داده.ولی فک نکن فرصت ها قراره مفت و مجانی سر رات یا جلوی پات سبز بشن .نه عزیزم از این خبرا نیست.نه برای تو ، نه برای هیچکس دیگر.تو باید فرصت ساز بشی و از فرصت هات به نحو احسنت استفاده کنی.

کسی که شکست میخوره و دوباره از سر خط تلاش نمیکنه ، مطمئنا همیشه بازنده باقی میمونه ... سامان به گونه ای صحبت میکنه که انگار به موفقیت بزرگی نائل شده و این در صورتیه که ایشون فقط دست بالا آورده و تسلیم شده.به هر زحمتی که بوده به خودش قبولانده که هیچ برگ برنده ای نداره و بهتره هر چه زودتر از بازی کنار بکشه.مطمئنا هیچ کس به اندازه خود ایشون به خودش ظلم نکرده و نمیکند.ایشون حکم کسی رو داره که در تایم دوم وارد گود نشده و به راحتی صحنه رو تسلیم کرده.این که دیگه فخر فروشی نداره.فخر کسی میفروشه که حداقل قهرمان زندگی خودش باشه.قهرمان کسیه که خودشو به شکست محکوم نکنه و تا لحظه آخر بجنگه.

من شاید نتونم دیگرانو از خودم راضی نگه دارم ولی برای جلب رضایت خودم باید حداکثر تلاشمو به کار بگیرم.شما هم سعی کن گلیم خودتو از آب بکشی بیرون و از موقعیت های پیش روت حداکثر استفاده رو بکنی.جوری نباشه که فردا ، پس فردا حسرت گذشته ای رو بخوری که باید بیشتر براش زحمت میکشیدی.من اگه جای شما باشم هزار جای دیگه میرم خواستگاری.روی هر دختری که دست گذاشتی و گفت نه ، دستتو دراز تر کن و برو سراغ بهتر از اون.طرف دختر زشت و ترشیده هم نرو.جایی برو که ارزش تلاشتو داشته باشه ، که حتی اگه بهت گفت نه دلت نسوزه.

ویه چیز دیگه : به خواستگاری دختر شاهم اگه رفتی ، از موضع ضعیف وارد نشو.یه جوری رفتار کن که انگار تمام دخترای شهر کشته و مردتن.کلی برای خودت کلاس بذار و خودتو تحویل بگیر.یه جوری باش که انگار از دماغ فیل افتادی و اونا به تو نمیخورن.(اعتماد به نفستو ببر چند متری بالاتر از سقف)
    برای خودت شخصیتی ماورای تمام فرضیات ذهنیت قائل باش و بیشتر از چیزی که هستی به خودت ببال.در ضمن به نحوی هم برخورد نکن که دختر خانم حس کنه جوابت مثبته و از خداته.بهتربگم :با دست پس بزن ، با پا پیش بکش.

حرف اخر : ببین دوست عزیز متاسفانه در جامعه ما بازار خود نمایی گرمه.شما نباید از دختری که حاضره از زیر تیغ هزار تا پزشک رد بشه و صد قلم وسایل آرایشی رو بماله به صورتش، انتظار داشته باشی که یه سفر سیر و سیاحتی به درون شما داشته باشه.این افراد معیارهای ظاهری خیلی براشون اهمیت داره.سعی کن حول و حوش این دخترا اگه توپتم افتاد نری دنبالش.( اینا با هیچ حساب و کتابی جز بهترینا به حساب نمیان)
    برای خودت یکسری معیار تعریف کن و سعی کن دنبال کسی باشی که حداقل با هشتاد درصد معیارات همخونی داشته باشی.به نظر من دخترای ساده و محجبه برزا پایین شهری به بهترین نحو ممکن میتوانند عرض وجود کنند و این در حالیست که خیلی ها فقط بلدند عرض اندام کنند.

راستی همین چند روز پیش مراسم عروسی یکی از همکلاسی هام بود که قدش 162 بود و وزنش به احتمال زیاد از شماکمتر (پزشک و دکترم نبود).شاید برات جالب باشه که بدونی همسرش به معنای واقعی خانم بود و همه چیز تمام.ان شاالله قسمت شما شود
    ویرایش توسط سرشار : جمعه 22 بهمن 95 در ساعت 06:43

2. 2 کاربر از پست مفید سرشار تشکرکرده اند .

dooo (شنبه 23 بهمن 95), The Green (جمعه 22 بهمن 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)