سلام کیای عزیز، من امروز این سومین پستمه و تا فردا نمیتونم پست بذارم پس سعی میکنم چند تا مطلبو بهت بگم.
اول اینکه سعی کن از دانش و تلاشت در جهت مثبت بهره ببری و این بهت کمک خواهد کرد. شما ناخواسته در محیطی قرار گرفتی که این مشکلات درونش بود و تقصیر شما نیست. اما اگر اشتباه زندگی کنی این دیگه تقصیر شماست. من پیشنهاد میکنم شما اولا درستو تا آخرش بخون و در ضمن دنبال یک کار در داروخانه یا منشی گری مطلب پزشکان بری ..بعنوان یک منشی در مطب یا یکی از کارکنان داروخونه. وقتی برای این کار میگردی اگر داروخانه یا مطبی پیدا کردی حتما به دکتر بگو که رشته ی پزشکی میخونی تا بیشتر هوات رو داشته باشن و بگو من این کار رو برای خرج تحصیلم نیاز دارم، برای کتاب و ... ، این بهت کمک میکنه. وقتی دستبکار شدی حقوقی که بهت میدن بدون اینکه ازش صحبتی بکنی بگذار همونجوری در حسابت بمونه و خرجش نکن.. در این مدت که کار میکنی به پدر ، مادرت بگو برای آموزش بیشتر و اوقات فراغت و بیحوصلگی پیش دوستم میرم یا خودمو سرگرم میکنم، نگو پول جمع میکنم و آدرس محل کارت رو نده و در محل کارت بگو اگر کسی اینحا درباره من اومد سؤالی پرسید بگین این آقا دوستمونه همینطوری میان اینجا. اینطور هم از محیط منزل دوری و هم میتونی پسنداز کنی. در دعواها و مشاجره های والدینت شرکت نکن و اهمیتی نده چی میگن ، چی نمیگن .. چون آدم تو عصبانیت خیلی حرفای بیهوده میزنه که هیچ سندی نداره. مثل قبل همینطور خودت رو فرزند خانواده بدون و مثل قبل زندگی رو ادامه بده. بگذار که مدتی از تحصیلت بگذره و بعد در همون دانشگاه خودتون درخواست یک کار موقت بده و پیگیری کن .. بگو من خودم هزینه زندگیم رو در میارم و نیاز دارم. سعی کن چند کتاب در زمینه زندگی بهتر و موفقیت بخونی و ارتباطتت رو با خدا بیشتر کنی. سنت که بالاتر بره یعنی بیست و شش مثلا ..پس انداز و مزد زحمتت هم افزایش پیدا میکنه البته به شرط مدیریت و خرج نکردنش، اونوقت میتونی درباره ی ازدواج فکر کنی و از یک دختر با نجابت و سالم و سربه زیر درخواست ازدواج کنی(در زمانه ی ما آدمها در ازدواج ضربه میخورن پس نیاز داری که یک فرد معتمد و دانا پشتیبانیت کنه.. خب چه کسی میتونه معتمد باشه؟ اگر در محله ی شما مسجدی هست از روحانی مسجد بخواه ، بگو من رشته ی پزشکی میخونم و از نظر مالی روی پای خودمم و اهل تلاش و پشتکارم و آدم سالمی هستم... و شرایطم اینه یک دختر خوبو معرفی کنین. اینو به این خاطر میگم که اگر خودت سراغ کسی بری ممکنه بخاطر گذشته آیندتو زیر سؤال ببرن و اذیتت کنن. من اینو بهت میگم که میتونی بهترین باشی اصلا جلوی روزگار زانو نزن یا علی بگو. موفق باشی بازم سر میزنم بهت