یار مهربان عزیزم خیلی ممنون از صحبتهای قشنگ و بجاتون
در مورد مطلب اولتون که گفتید با این اقا در اجتماع حاظر شدید و شمارو دیدن باید عرض کنم جز خانوهده من و خانوادهایشون کسی تو جریان نیست و رفت و آمدها در بیشتر در خارج از محدوده محل هست و بجز چند باری که به منزلشون رفتم البته با حضور خانوادشون و خداروشکر تا به امروز موردی نبوده که بگه من فلانی رو با فلان پسر دیدم
و اما در ممورد اتمام حجت با ایشون و مدیریت نگاهشون امروز با خودم اهد کردم اگر یکبار دیگه این حرکت رو ازش ببینم بزارم برم بدون اینکه چیزی بگم میزارم و میرم چون واقعا هر چیزی برام قابل تحمله بجز این حرکت
در مورد صحبت دوم در مورد کارم گفتید عزیزم هیچ خانمی فکر نمیککنم که راضی باشه به قیمت از دست دادن بهترین روزای جوونی کار کنه اونم کاری که روزمره باشه اونم جایی که همه جور آدم هست و همه سعی میکنن به نوعی با اعصاب ادم بازی کنن خب خیلی مسلمه که یکی از دلایل محکمی که یه خانم سرکار میره کسب درامد هست خب اگر من درمامد ماهیانه داشتم یا از شوهرم خرجی میگرفتم حتی یک روز هم تن به کار خار ج از منزل نمیدادم خب عزیزم چکنم که شرایط این رو ایجاب کرده منم زنم مثل همه زنای دیگه در این مورد نمیتونم نیازهای مادی خودم رو در نظر نگیرم راستش الان چندسالی هست که دارم کار مکینم یمقدار پس انداز دارم و تا جندسال دیگه قصد خرید خونه دارم قصد دارم تا سال اینده خانه بخرم و بدم اجاره و شاید دیگه سرکار ننرم اما با افزایش قیمت خونه ها رسیدن به این رویا تا حدودی نمیگم ناممکن ولی خب اسون نیست منم دوست داشتم مثل خیلی زنای دیگه بشینم خونه و شوهرم خرجم رو بده ولی کو موقعیت خوب ازدواج همه پسریا یا دنبال خوشگترین دختر دنیا هستن یا به قول شما اونقدر از لحاظ تفکر سطح پایین و فقیرن که میگن دختره زشت باشه ولی پول دربیاره! خب شما بمن بگو تو این جامعه به این شکل یه خانم با شرایط من چجور میتونه بدو ن کار و درامد زندگی کنه خب معلومه ترجیح میدم مثل یه مرد از پس نیازای مادیم بربیام تا اینکه بشینم خونه و به حس زنانگی ام اهمیت بدم در حالی که هیچ مردی حاظر نیست کنارم باشه خب اگر بود تا الان میمد چرا نیست ! حتما نبوده که منم دلباخته مردی شدم که بقول شما هنوزم به عشقش شک دارم واقعا شک دارم نمیدونم تا الان بخاطر درامد و موقعیت اجتماعی و خانوادگیم بوده یا خودم بخدا این رو روزی هزاربار ازخودم میپرسم و تهش خودمو گول میزنم که نه بخاطر خودم بوده با هرکس که صحبت کردم همین حرف شمارو زده و بیشتر منو به این سمت ترغیب کرده که دلیل بودنش بیشتر پای مسایل مادیه که اگه واعقا اینجور باشه هرگز نمیبخشم ترجیح میدم اینجور فکر نکنم چون واقعا شکنجه کنندس اونم برای من که یه خانم هستم از طرفی هم هنوز نفهمیدم نگاهش بسمت خانمای دیگه هم میتونه دلیلی قانع کننده بابت این موضوع باشه یا نه!
راستش یجورایی این موضوع برام حل نشده و هنوزم جواب درستی نتونشتم تو این رابطه در این مورد به خودم بدم خب شما فکر شو بکن با یه ادمی 2سال تمون عاشقی کردی روزت شب کردی حرفای عاشقانه زدین دوست دارم ها تو اغوش گرفتنا گریه کردنا بوییدن ها بوسیدن ها حرفای قشنگ زدن همه اینا اگه واقعا به این باور برسم که تمام تصورم نسبت به این رابطه یه حس یکطرفه بوده و از جانب اون فقط مسایل مادی مطرح بوده نسبت به همه چیز بی اعتماد میشم چون واقعا نمیتونم بخودم بقبولونم که این شک درست باشه اخه شما خودتون رو بزارید جای من واقعا باورش ممکنه! نمیگم نیست شاید باشه ولی هر چی هس این دنیا خیلی بیخود و پوچ در نظرم میاد یعنی ادما انقدر پست شدن بخاطر نیازشون اینجور دل بقیه رو بازیچه قرار بدن بخدا اگر یبار بهم بگه هیچ حسی بهت ندارم و دنبال خودت نیستم یک رو زهم تو این رابطه نمیمونم ولی جرا نمیگه ! راستش دیشب حدودا ساعت 2 بود که بهم زنگ زد گفت خواب بد دیده هیچوقت اینجور ندیده بودمش اونقدر نا اروم بود که حد نداره بهم گفت دوسم داره گفت تنهاش نذارم کلی التماسم کرد که کنارش بمونم بهم گفت من بدون تو هیچم نمیدونماین حرفاش برای چی بود واقعا از سر دوس داشتن یا ...
و درمورد مورد سوم که گفتید راستش من همیشه رنگای شاید میپوشم و همیشه لبخند به لب دارم هر بار میبینمش نمیگم لباس جدید اما جوری میپوشم کهتازگی داشته باشم ولی تو نحوه ارایشم خیلی مطمن نیستم و ارایشم رو دوست ندارم خب بله دختر خانمایی هم میبینم چقدر ارایش متفاوت تر از من کردن ولی هیچوقت یاد نگرفتم مثل اونا ارایش کنم نمیدونم واقعا زیاد هم تو کلیپ ها دید م تا یه حدی انجام میدم ولی اونجور که اونا میکاپ میکنن واقعا منم دوست دارم مثل اونا ارایش کنم کلاس خودارایی هم خواستم برم هزینش بالا بوده از طرفی م مگم اینهمه هزینه کنم اخرش چیز خوب یاد نگیرم ...
در مورد ناز کردن همه این چیزایی که فرمودید من دوست دارم ولی یه چند باری امتحان کردم خیلی حالت لوس شد جوری که نامزدم اصلا خوشش نمیاد نمیدونم خوشش بیاد یا نه ولی خوب بازخورد خوبی نگرفتم ینی اونجور ککه خودم دوس دارم نمیشه اصلا ناز کردن به من نمیاد بخدا

علاقه مندی ها (Bookmarks)