به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 تیر 96 [ 08:10]
    سطح
    46
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 129
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    149

تشکرشده 449 در 170 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط غبار غم نمایش پست ها
    چقد خوبه که بنا به گفته شما به تفکرات بقیه احترام بذاریم ولی چقد بده که خودمونو بذاریم جای یه نفر دیگه و بگیم در اوج نداری و شرایط بد از خواستگارش ماشین و خونه می خواد!!!!!!!! شما چجوری پی بردید که ایشون از خواستگارش خونه و ماشین می خواد؟! من چن روز پیش خواستگار داشتم فک کنم آخرین چیزی که بازم به فکرم نرسید خونه و ماشینش بود! .....حالا شما بفرمایید به مردم حق بدید! خب معلومه وضع مالی پدر ممکنه جزو مواردی باشه که تو نداشتن خواستگار تاثیر بذاره. بازم برم سر موضوع خواستگاری خودم: من و اون آقا یه جا نشسته بودیم صحبت کنیم، با توجه به اینکه گفته بودم وضع خونمون چجوریه، مادر و عمه ایشون یه ده دیقه مارو راحت نذاشتن. انقد در زدن که تموم نشد تموم نشد من داشتم کلافه می شدم. قشنگ معلوم بود که رو موکت نشستن خسته شون کرده! البته موکت خالیم نبود، پتو و یه فرش کهنه پاره زیرشون بود ولی اذیت شدن واقعا!!!! چشماشونم اذیت شد، تجملاتی در کار نبود هیچ! یه سری کمبودهای شدیدی هم بود که به چشم میومد!
    در ثانی، برادر من، وقتی وضع مالی من بده قراره تو خونه شوهر برم زیر چادر زندگی کنم؟ رو پیشونی من چی نوشتن واقعا؟ نوشتن ماشین بهت نمیاد؟! نوشتن چون خونه خودتون اجاره ایه خونه خواستگارتم باید مثه همون باشه؟ یه خانمی تو سایت یه جا حرف قشنگی زدن به نظرم، گفتن شوهر هرچی که هست باید ما رو از پله خونه پدرمون یه پله بالاتر ببره!
    به نظر منم اون پله هم میتونه مسائل معنوی باشه هم مادی و اگه هردو باشه که چه بهتر.حتی ممکنه یه زندگی منعطف تشکیل بشه و هردو باهم ارتقا پیدا کنن.
    دوست خوبم اینجا واقعا بحث سر کیفیت خواستگار ایشون نیس، بحث سر این موضوعه که یه دختر دارای کمالات و جمالات و اخلاق که به نظر شخص بنده باید 10 سال پیش ازدواج می کرد (خودمو میگما به کسی بر نخوره)، داره چوب یه سری موارد دیگه رو می خوره.
    یادمه یه بار یکی بهم گفت حتما توقعاتت از خواستگارت بالاست که تا حالا ازدواج نکردی، منم تو دلم گفتم ای عزیز! آخه باید خواستگار باشه تا توقعاتی هم در کار باشه یا نه! خیلی از دخترا هستن که یه دونه خواستگارم ندارن اما وقتی کسی می خواد مشکل و تحلیل و تفسیر کنه دس میذاره روی یه سری مواردی که اصلا صدق نمی کنه.
    تو اصل قضیه فرقی میکنه؟ایشون ماشین نخوان خونه نخوان و کلن هیچ انتظاری نداشته باشن و بعدن هم فکرشو نکنن.
    تو اصل قضیه فرقی میکنه؟هر کسی حق داره برای خودش بهترین تصمیم رو بگیره حالا ار نظر شما چه خوب باشه چه بد.
    تو اصل قضیه فرق میکنه که آدما حق انتخاب دارن ولو بی عقلی باشه و از نظر شما اشتباه.
    شما برای ازدواج خونه و ماشین نخوای. باشه؟هیچ معیار دیگه ای نداری؟
    مردم معیارایی دارن برای انتخاب حالا چه درست و چه غلط.
    بعد از اون هم من نگفتم که وضع مالی خوب باعث خواستگار سازی میشه و به هیچ وجه اونو معیار درستی نمیدونمش.شما خودت سریع متهم کردی و رفتی تا آخرش.
    شما دقیقا الان با کجای جمله های نوشته مشکل داشتی؟
    طبق گفته های خودت نوشتی که تو خونه شوهر میخوای بری یه پله بالاتر.پس یه سری توقعات و معیارها داری.پس این حقو برا طرف مقابل هم قایل شو.حالا درست یا اشتباه
    ویرایش توسط Mr DaNi : دوشنبه 25 اردیبهشت 96 در ساعت 16:41

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)