سلام.اول بگم من قرار نیست رای بدم واین هم یک نظره.ولی خدای شوهرتون حق داره راجع به این موضوع.من طرفدار روحانی نیستم ولی به نظرم باز در این چهار سال دو کار مثبت انحام داد یکی تحریمها وروابط بین المللی ودیگری هزینه های درمان رو بسیار پایین اوردن به طوری که من تو زندگی خودم این هزینه های درمان کاملا مشهود بود چهار سال قبل از اون با دردسر یک دکتر مناسب پیدا میشد ولی الان بیمه ها وکلینیکهای ارزان درمانی خیلی ایجاد شده.ولی با این حال من توقعم از رئس جمهور بیشتر از اینهاست که هیچکدوم از این نامزدها به اونها اشاره نکردن.به قول خود شما تو هزینه گوشت خریدن موندید ولی تا حالا دندون درد داشتید که نتونید به خاطر هزینش برید دندانپزشکی.کدوم نانزد ریسی یا روحانی گفتند با مافیای دندانپزشکی مبارزه میکنیم.وحیده دستجردی خواست هزینه دندانپزشکی رو کم کنه مافیای دندانپزشکی باعث شد از کار ازل بشه.همون احمدی نژادی که یعنی حامیه فقرا بود.یا اینکه رئسی یا روحانی کدوم گفتند تا دو سال مقداری هزینه اجاره منزل به زوجهای جوان پرداخت میکنیم.به نظر من با شوهرتون بحث نکنید وچون همه نامزدها وعده های کوچک وبی ارزش میدهند.حق همه ماست از سرمایه های مملکت پر برکتمون استفاده کنیم با اینهمه گاز کدوم نامزد گاز رو برای مردم مجانی میکنه.پول نفت برای خودشون.این همه معدن مس وفیروزه والمنیوم وغیره و.... کدوم نامزد وعده داد که شما بخواهید زندگی مشترکتون رو به خاطرشون خراب کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)