سلام
خانم یار مهربان شما دیگه زیادی دارید بد بین میشید
زنش زندگی زناشویش رو بلد نیست، نیاز شوهرشو نمیتونه تأمیل کنه، زن زندگی نیست... میره خودارضایی، میره با یک زن دیگر دوست میشه از این طرف طلاق و دعوا... این یک مثال از صدها مثال بود.
این مثالتون میدونید شیبه چیه؟ شبیه اینکه من بگم یکی قاتل زنجیره ای بعد این عمل زشتشو به پای ادم های دیگه بزنم
این کار بسیار بچگانه شایدم احمقانه است
پس چرا ادم های با وجدان در شرایط ایشون قاتل نشدن
کسی که خود ارضایی میکنه یامریضه مخصوصا وقتی که همسر داشته باشه یا یک بی عرضه به تمام معناست
یعنی فردی که زن نداره میتونه بره دوست بشه با زنای مردم که متاهلش بتونه حالا چون دو شب نیازش تامین نشده؟؟؟غرور زنش له کنه چون نتونسته پا روی شهوتش بزاره؟؟
خفت باره و کاملا انگار دو تا بچه ی کوچولو دارن باهم زندگی میکنند .
میدونید چی باعث طلاق ها و بیماری های روانی میشه؟همین طرز نگاه شما. نگاه اینکه من ازدواج میکنم تا همه ی نیازام تامیین بشه و اگر یه روزی نشد پا روی تمام ادم ها میگزارم پاروی تمام ارزش ها میگزارم پا روی تمام احساسات دیگران میگزارم تحقیر همه .خود محوری محض چرا؟چون یک شب نیاز جنسیم انطور که باید تامیین نشد .بترکی دو دقیقه نتونستی جلوی خودتو بگیری یا حداقل در جهت رفع درست این مشکل بر بیای ناسلامتی تو مرد خانواده ای . پس فرق ما با حیوان در چیست؟؟وقتی نتونیم از عقلمان درست استفاده کنیم و همیشه زیر پای خود خواهی له شد
واقعا از شما عجیب بود این سخنان

اقا محمد عزیز شما باید شعور دختر خانم در نظر بگیرید.شعور شعور شعور
هر چه سریع تر هم به خواستگاریی بروید و بقیه اشنایون بزارید زیر نظر والدینتون باشه اینجوری تصمیم بهتری میگیرید

موفق باشید