به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 بهمن 98 [ 15:04]
    سطح
    60
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 172
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsOverdriveVeteran
    تشکرها
    318

تشکرشده 381 در 176 پست

Array
    سلام گلی گل عزیز

یه راه افزایش اعتماد به نفس که در مورد من جواب داده اینه که توی زندگی روزمره برای خودت هدفهای کوچیک تعریف کنی و وقتی بهشون رسیدی به خودت جایزه بدی. مثلا بگی فلان کتاب رو تا آخر هفته تموم می کنم بعد وقتی موفق شدی برای خودت خوراکی یا هر جیزی که دوست داری رو بخری. من بعضی وقتها تقلب می کنم وسط خوندن کتابم هم باشم به خودم جایزم رو می دم.

خود کتاب خوندن هم اعتماد به نفس رو بالا می بره کتاب هدف برایان تریسی رو پیدا کن و بخون کلا تمام کتاب های برایان تریسی بهت انگیزه انجام یه کاری رو که مدتها می خوای انجامش بدی ولی نمی تونی رو می ده. بعدش همین که یه کار مفید کنی احساس ارزشمند بودن می کنی و بعدش هم اعتماد به نفست بالا می ره.

ورزش توی روحیه و اعتماد به نفس خیلی تاثیر داره اگه می تونی ورزش کن

خرید هم برای من موثر بوده کلا یه بار تیپم رو عوض کردم هزینه داشت اما خیلی روحیه ام خوب شد. رنگ مو رنگ آرایش رنگ لباسی که بیشتر اوقات می پوشی خیلی موثره مثلا من لباسام اکثرا صورتی یا مشکی بودن بعد کلا رنگ لباسم رو عوض کردم به سفید و آبی و خیلی حالم عوض شد.

خاطرات خوب قدیمی عکس مسافرت ها یا مهمونیها رو مرور کن برای من خیلی موثره.

یه مدت به جای محبت به همسرت به خودت محبت کن برای خودت غذای مورد علاقه ات رو بپز اونو تزئین کن با سالاد و آبمیوه مثل یه رستوران شیک بشین و نوش جان کن. به قول من گارسون و مشتری خودت باش.

با فرزندت بازی کن برو شهر بازی بذار کودک درونت دوباره بیدار شه و تورو شاد کنه. هم فرزندت از داشتن مادری که باهاش بازی می کنه و شاده لذت می بره هم حس خوب درون تو بیدار می شه.

کلاس آموزشی برو نقاشی ، زبان یا هر چیزی که دوست داری یاد بگیری . یاد گرفتن همیشه اعتماد به نفس رو بالا می بره. یادت باشه چیزی باشه که دوست داری وگرنه شاید توش پیشرفت نکنی و حالت بدتر شه.

این راه حلهایی که می دم کارشناسانه نیست ولی تجربیه من خودم امتحان کردم خیلی خوب بود. اگر همسرت چیزی خواست که از نظر تو معقول نیست خیلی آروم عذرخواهی کن و بگو عزیزم برای من مقدور نیست. ببخشید. همین و دیگه لازم به توضیح و قانع کردن ایشون برای غیر منطقی بودن خواستش نیست.

خودت به خودت احترام بذاری بقیه هم ناچارا یاد می گیرن بهت احترام بذارن. یه مدت دست از لی لی به لالای شوهر گذاشتن بردار . اصلا منظورم این نیست که دعوا و مرافعه راه بندازی یا هرچی گفت با لجبازی بگی نه و نمی شه. فقط توی هر چیزی ببین اول از همه خودت چی دوست داری.

یه مدت دست از علاقه یه تائید شدن توسط بقیه بردار اولش عذاب وجدان داری اما بعد خیلی حالت خوب می شه. من از یه جایی تائید شدن توسط شوهرم که خیلی برام پررنگ بود رو کنار گذاشتم و حدود 70 درصد بحث هامون از بین رفت. چون همیشه می خواستم خوب بودن خودمو بهش ثابت کنم و وقتی متوجه نمی شد یا دچار سوء تفاهم می شد عصبی می شدم. بعدش بیخیال شدم اونم خیلی از ایرادگیریهاش و قضاوت هاش کم شد. نمی گم به صفر رسیده اما با خنده و شوخی می گم آقا معلم من اینجوری راحتم یا دیگه وقتشه بابا بشی ها خیلی بکن نکن می کنی. اونم می خنده و دیگه ادامه نمی ده.

باید راهش رو یاد بگیری و خودت تو اولویت اول خودت باشی. بی وقفه محبت نکنی اگر می کنی انتظار تائید و تشکر و قدردانی متقابل رو از کسی نداشته باش. تو وقتی چای خوشرنگ بدی دست شوهرت یا ندی براش فرق نمی کنه چرا بالا سر قوری وایسی که چایی خوشرنگ شه؟ منظورم رو متوجه می شی. انتظار فهمیده شدن از کسی رو نداشته باش. خودتو درک کن و به خودت احترام بذار. اگرم کاری واسه شوهرت می کنی بگو . مثلا بگو میوه پوست کندم که همسرم حسته از کار میاد بخوره خستگیشو در ببرم. (هر چند الان با این وضعیت همسرت اصلا توصیه نمی کنم.)

کمتر با همسرت دردودل کن. مردا از دردودل بیزارن. یه دوست صمیمی یا مادرت رو پیدا کن از اتفاقات هر روز واسش حرف بزن . نشد یه جایی خاطراتت رو بنویس که تخلیه شی و نخوای باهاش حرف بزنی. منم اوایل ازدواجم چون دوران مجردی از همه چیز کار و زندگی و تاکسی با مامانم حرف می زدم، همسرم و سکوتش آزارم می داد. تا اینکه الان خودم رو با کتاب و داستان نویسی و عکاسی مشغول می کنم طوریکه همسرم میاد باهام حرف می زنه و پیشنهاد می ده یه کاری با هم انجام بدیم و خیلی بهتر شده.

امیدوارم شاد و موفق باشی

2. 4 کاربر از پست مفید maryam.mim تشکرکرده اند .

goli.gol (چهارشنبه 21 تیر 96), میس بیوتی (سه شنبه 20 تیر 96), بهاره جون (سه شنبه 20 تیر 96), شیدا. (سه شنبه 20 تیر 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)