سلام دوستان
سپاسگزارم از یکایک شما
ممنون اقای بهزاد، بله همسرم در همیشه میگفتند که با این هم کلاسی اقا بگو که با خودش بیارتت خونه و صبح ها هم بیاد دنبالت باهاش بری دانشگاه با اینکه مسیر ایشون با مسیر منزل من یکی نبود، که من اعتراض کردم که چه معنی داره ایشون بخواد منو ببره و بیاره تو راضی باشی من راضی نیستم ، که برگشت گفت این پسره خوبیه من بهش اعتماد دارم منم گفتم تو اعتماد داری که داری کار درستی نیست...
2 مرتبه هست که دارم ایشون رو بنابر خواهش های من بعد از 5 ماه میبینم ، هر دو بار حرفهای همیشگی رو زده ، میدونید جالب چیه حتی اجازه نداده دستشو بگیرم بعد راضی نمیشد بعد اتمام دیدارمون خودم برگردم خونه میگفت باید خودم برسونمت ، من بهش گفتم شرط کار رو میپذیرم اما شرط درس رو نه چون فقط 2 سال از درسم باقی مونده ...باورتون میشه ترم قبل که تو دانشگاه بهم کم واحد داده بودن برا تدریس خودشون اومدن تا با یکی از دوستاشون صحبت کنن بهم واحد بیشتر بدن ، باورتون میشه چقدر تشویقم میکرد تو بشین درس بخون من کارهای خونه رو میکنم الان میگه درس نخون...گفتم که خانواده شکاکی دارن و دخترهاشون (کلا دخترهای عمو ، عمه، دایی، خاله)اجازه درس خوندن رو فقط تا دبیرستان دارن که فقط یکیشون ادامه داده و هنوز دیپلم نگرفته ، دانشگاه تو دیدشون جای بدیه، حق ندارن با تاکسی تلفنی تنهایی برن جایی.... با مشاور که صحبت کردم گفت این شخص و خانوادش بدبینن و اگر هم بخوای شرایطش رو بپذیری ولی این بدبینی علاج نشه در اینده با مشکلات بدتری روبرو خواهی شد....ایشون یه دوست لباس فروش دارن ،همیشه میگفت هر وقت دلت گرفت برو مغازش بشین پیشش الان میگم اگر روزی پیش اونم رفته بودم باز منو متهم به روابط با این شخص هم میکرد....خدا شاهده مشکل من درس خوندن نیست من راضیم همه چیزو بخاطر ایشون کنار بذارم اما مشکل رفتار ایشونه...
بعد بار دوم که بهم گفت اگر شرایطم رو نمیپذیری بزودی منتظر دادخواست طلاق باش، رفته به یکی از خانم هایی که پسرشون دوست همسرم هست تماس گرفته و مشکل رو براش بازگو کرده ....البته نه برای میانجیگری و واسطه گری...اون خانم میگفتن تماس گرفته چون شنیده من از ماجرای شما اطلاع دارم خواسته خودشو تبرئه کنه و بحق جلوه بده، طوری با دوستم صحبت کرده بود که ایشون زنگ زده بود به من میگفت شما مقصرید بعد که موضوع رو براش باز کردم گفت ببین ترو خدا چطور باهام حرف زده که تو پیش من تخریب بشی....
به اون خانم گفته بوده که من همه مسائلی که بین من و خانمم تو این مدت پیش اومده رو رفتم به پدرم گفتم و پدرم گفته چرا الان داری این مسائل رو بازگو میگنی باید زودتر از اینها میگفتی تا زودتر تکلیف این دختر رو روشن میکردیم ....متاسفانه ایشون رفتن کوچکترین مسائل خصوصی بین خودمون رو برای پدرشون که بابت سفر کربلا از من کینه به دل دارن بازگو کردن و صحبتهای پدرشون تاثیر مخرب تری در ایشون داشته .....
ایشون به اصرار خانمی که دوستم هستن راضی شدن برن پیش مشاوری که من تو دیدارمون زاش خواسته بودم قبل اتمام همه چیز و گرفتن تصمیم نهایی پیشش بریم و راضی نشده بودن بیان ....3 هفته هست قراره بره و هنوز نرفته....
تو وضعیتهای واتساپ که مکان عمومی هست هنوز داره بهم بد و بیراه میگه و اون جا رو کرده مکانی برای تخلیه روحی و روانی خودش....
بطور مثال ازت بدم میاد ....برگشت به تو بیفایده هست چون سرت شلوغه....دوست ندارم....وای خدا چقدر تنهایی خوبه...از تنهایی لذت میبرم....شام به وقت تجرد وووووو
بعد برگشته به دوستم گفته خدیجه همه جا رفته پشت سر من حرف زده در حالیکه خدا شاهده من حتی خیلی از حرفها رو برای پدر و مادرم هم نزدم چرا که میگم شاید برگردم به زندگیم و نمیخوام شخصیتشو پیش خانوادم خرابتر بکنم ...حتی نگذاشتم دوستام ، فامیلم، اشنایان از موضوع خبر دار بشن ...اما اون هم به دوستام گفته هم به فامیلم رفته گفته تو کل خانواده پدری و مادری خودش هم ابروم رو هم کاملا برده.....
خلاصه من رفتم پیش اون مشاور گفت همسرت خیلی بچه بازی در اورده با رفتارهای این مدتش و همچنین بدبین هست و بدبینیش کار دست زندگیتون داده و خواهد داد...گفت تو اشتباه کردی بله باید معذرت بخوای(که معذرت خواستم) نباید خانوادت برن معذرت خواهی درسته عربن اما زمان عربیت جاهلیت که نیست اینا هنوز تو اون زمان گویا بسر میبرن... و گفت شرایطش رو نپذیر چرا که این شرایط بهانه هیت اگر هم بپذیری اون کار دیگه ای میکنه تا تحقیرت بکنه ....گفت منتظر باش بیاد مشاوره پیش من بعد بهت میگم چه تصمیمی بگیر
- - - Updated - - -
بنظرتون اون که میخواست درخواست طلاق بده چرا هنوز نداده؟ در حالیکه متوجه شدم همون یک ماه پیش که گفته بود میخوام طلاق بدم همان زمان پیش وکیل هم رفته بوده؟
چرا من هر چی اصرار کردم بریم مشاوره نپذیرفت اما تا دوستم بهش گفت پذیرفت، چرا با اینکه قراره بره پیش مشاور هنوز دست از گذاشتن پیامهای بد در وضعیت واتساپش بر نداشته، چرا با اینکه میدونه من گوشیم سادهست و دسترسی به وضعیتهاش ندارم هنوز این مطالب رو میزاره؟
ایا دو رو وریاش بخصوص دوستانش هیچکدوم تا حالا بهش نگفتن این وضعیتها مناسب نیست و با اینکارت ابروی خودتو هم میبری نه تنها ابروی زنت....زن و مرد لباس هم هستن و تو داری لباس نه خانمت بلکه خودت رو پاره میکنی ووو

علاقه مندی ها (Bookmarks)