نوشته اصلی توسط
mohamad.reza164
سلام آقاي امين اين تصوير ذهني بنده هست از شما:
............سلام جناب محمد رضا
1- احتمالا دوست داره قوانين خودشو رو اجرا كنه تا قوانين جامعه رو
...............زیاد بهش فکر نکردم...ولی دوس دارم سخت گیری های محیط زیست و طبیعت اجرا بشه و فرهنگش ایجاد بشه برای همه
2- شايدم يكم عجول
...........نه خیلی صبر و حوصله م زیاده اینقدر که بقیه شاکی میشن مثل همین این دست اون دست کردن واسه ازدواج
3- از معدود افرادي هستن كه براي همدردي در اين برهه زماني كه هيچ مشاوري نيست، دارن وقت ميگذارند. ( البته به جز حضور هاي موردي فرشته مهربان و مسافر زمان) كه بايد گفت خدا زيادتون كنه.
.......نمیدونم چرا بقیه کم میان البته خودم هم جزوشون بودم ولی سعی میکنم بیشتر بیام......همش فکر میکنم یه روز مسافر زمان عکس خودش رو با دو تا بچه تو دستش یکی هم شونه ش اینجا بزنه روی پروفایلش همین الان یهویی من و بچه هام
4- شوخ طبع هستن.
......آری. محیط کار هم به موقعش شوخی میکنم ژن شوخ طبعی دارم
5- شناختش از انسان ها خوبه
.......انسانها لایه های درونی عمیقی دارن سعی میکنم حداقل قضاوت رو داشته باشم تا احساس اونها رو بیشتر بفهمم
6- ارتباطش با انسان ها خيلي بسته نيست .
سعی میکنم طوری رفتار کنم طرف مقابلم موقع حرف زدن باهام راحت باشه خودمم همینطور...زیاد اهل تعارف و ادا اطوارها ومقدمه چینی های طولانی قبل و حین ارتباط نیستم
7- احتمال ميدم برونگرا باشن.
یه جاهایی برونگرا هستم یه وقتهایی تنهایی و سکوت رو میپسندم .اما فکر میکنم بیشتر میانه ست و بستگی به موقعیتش داره.مثلا توی جمع ریش سفیدان خیلی حرف نمیزنم
8- فكر ميكنم مجرد هستن كه اگر اينجوريه، اميدوارم همسري پاك و صالح كه متناسب خودشون باشه، نصيبشون بشه.
مجرد هستم فشارهای داخلی وبین المللی زیادی روم هست که زودتر ازدواج کنم
..آشناها پیشنهاد های زیادی میدن برم خواستگاری یه حسی بهم میگه به موقعش...تشکر از دعای خوبت
9- از رنگ صورتي خوشش نمياد وبي مجبوره قوانين تالار رو برخلاف ميلش بپذيره...
........قوانین وساختار ومدیریت کردن شاید گاهی از مدیران چهره سختگیری نشون بده گاهی هم خسته میکنه اما برای کم کردن آسیب های احتمالی لازمه اجرا بشن تالار قبل از ما با آزمون و خطا به این مرحله از قوانین رسیده
با سپاس از شما موفق باشید
ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)