سلام اليناي عزيز من اصلا حرفت رو قبول ندارم يعني چي همه مردها همينطورن ؟ چه ربطي داره ؟ ديدگاه اون آقا يك ديدگاه مردوده و معذرت مي خوام بيمارگونه حالا چرا به همه مردا تعميمش مي ديد؟نوشته اصلی توسط elina
چه زن و شوهري اينطورين ؟ مگر اينكه مشكل رواني خاصي در بين باشه اون آقا كام مي گيره بعد به زنش مي گه چون موهات اذيتم مي كنه برو يه جاي ديگه بخواب؟؟؟
مردها نسبت به رابطه جنسي خيلي عاطفي تر از زنها برخورد مي كنن اميدوارم كمي واقع بين باشيد . اونها اگر همسرشون جاي خوابش رو به هر دليلي عوض كنه سريعاً واكنش نشون مي دن . هيچ مردي (زماني كه زني رو دوست داشته باشه ولو اينكه اون زن معشوقه اش باشه ) تا همسرش ارضا نشده باشه از كنارش بلند نمي شه مگر اينكه همسر اون مرد حرفي نزنه و مرد خيال كنه مسير عشقبازي رو درست داره پيش مي ره و اگر همسر به مردش بگه من مشكل دارم يا من ارضا نميشم مرد بدون اينكه ناراحت بشه سعي مي كنه اين كمبود رو جبران كنه درصورتي كه اگر مردي به همسرش چنين حرفي بزنه ممكنه زن دلخور بشه پس توجه بفرماييد اين آقاي محترم حتي با اينكه وهم عزيز بهشون مي گه من در رابطه جنسي احساس راحتي نمي كنم باز رعايت نمي كنه
من نميفهمم چرا ما زن ها خودمون در نقش دهقانفداكار گم كرده ايم آره عزيزم وهم عزيز مردهايي هم وجود دارند كه لذت جنسي براشون يه عادته اما نه با همسرشون بلكه با يه زن خيابوني . پس مراقب زندگي ات و ... باش بهتر شفافتر و بدون احساس مادري كردن براي مردي كه با خودش هم بلا تكليفه تصميم بگير

علاقه مندی ها (Bookmarks)