خانم گل اگر تاپيكت رو بخوني متوجه اشتباهاتت مي شي درسته كه مشروبخواري پايه هاي زندگي رو سست مي كنه اما همراه نبودن تو با همسرت و اينكه تو داري علناً بهش مي گي بهت اعتماد ندارم زندگي ات رو نابود مي كنه
شوهرت مرد بد ذاتي نيست وگرنه مثل خيلي از مردهاي دور وبرمون اصلا بهت نمي گفت داره مي ره شمال مي تونست يه دليل محكم بياره كه مثلا دوستم به من نياز داره و زن دوستم مرده و خونه اش آتيش گرفته و... سر هم كنه تحويل بده اما اون كار رو نكرد
پس عزيزم نياز همسرت رو درك كن و از حساسيت هات كم كن يه چيز ديگه هرگز به همسرت توهين نكن ولو اينكه مستحق توهين باشه چون1- اون هم به تو توهين خواهد كرد 2- قبح اين كلمات كه در زمان خشم از زبان ما خارج مي شن براش از بين مي ره و عادي ميشه
يه زماني مادرم به پدرم گفت لطفاً سيگار رو ترك كن ترك كرد اما وقتي باز سيگار توي دستش ديد گفت تو بي اراده اي و پدر سعي مي كرد لااقل پيش مامان سيگار نكشه و باز دفعات بعد ... نتيجه يه روز پدرم بدون رو دربايستي به مامان گفت : آره من بي اراده ام و بعد از اون ديگه خودش رو ملزم نمي دونست كه جلوي مامان كمي مثلا خجالت بكشه.
حالا عزيزم اگر كسي يه بار بهت بگه تو دروغ گويي اول جبهه مي گيري و بعد هم سعي مي كني اين مسئله رو براي ديگرون حل كني كه دروغ گو نيستي اما وقتي از طرف مقابل بشه يه عادت تو هم عادت مي كني و حتي ممكنه بي دليل به دروغ گويي بپردازي . لطفاً زندگي ات رو شوخي نگير . همسرت به تو بيش از مادر يا خواهر يا حتي نفس هاش نياز داره
اون گاهي نياز داره بره مسافرت همونطور كه تو مي ري
زنجيرهاتو از گردنش وا كن خواهي ديد به سوي تو باز مي گرده . مشروب رو كنار مي گذاره و بدن تو نفس نخواهد كشيد فقط بذار خودش به اين تجربه برسه
زن دوست شوهرم براي همسرش يه بطري به عنوان هديه خريده بود بهش گفتم چرا ؟
گفت من نخرم اون مي ره دو تا و بيشتر مي خره اينطوري مي دونه من مي دونم و اولا بهم دروغ نمي گه بعد هم حريص نميشه و زياد نمي خوره و كلا مي فهمه كه دركش مي كنم كه اون حالا يا بيماره يا تفريح مي كنه يا هر چيز دگه پس آرامش داره و آرامش منو نمي گيره .نتيجه : دوست همسرم بطري رو به يكي از دوستاش هديه داد و از مصرفش كم كرد.
اينطور كه تو مي گي همسرت دائم الخمر كه نيست پس اولا با آرامش باهاش صحبت كن ببين چه مي گه آيا دليلي براي مصرف داره (دوست همسرم بيمار بود و مشروب به نوعي براش حكم مسكن رو داشت البته در حد كم)
بهش اطمينان بده كه مي فهمي اون به تفريح نياز داره اما نبايد تو رو ناديده بگيره و يا تنهات بذاره . و در آخر خدا رو شكر كن كه خانواده درستي داره . بهترين كار رو كردي مي ري مشاوره .

علاقه مندی ها (Bookmarks)