سلام
شما وضعیت روحی تون خیلی بده. ضربه روحی که خورده اید بیشتر از توان و تحمل تون است. شاید علتش زیاد صادق بودن خودتون و در مقابل شدت فریب خوردن تون باشه که تحملش رو ندارید. اینجور وقت ها اطرافیان و معاشرین مناسب می تونند کمک حال جسمی و روحی آدم باشند و کمک کنند این بحران ها رو پشت سر بگذارید. فکر کنم شما چنین کسانی رو در کنار خودتون ندارید.
* کسانی رو که بتونند کمک حال تون باشند پیدا کنید. که البته بعیده خودتون بتونید این کار رو بکنید. دیگران باید کمک کنند.
* آرامش رو در مذهب و مطالعه پیدا کنید. وقتی بتونید اهداف والائی برای زندگی تون پیدا کنید تحمل شکست ها براتون آسانتر میشه (نه اینکه صفر بشه) و می تونید با امید و اعتماد به خدا بلند شده و مجددا تلاش کنید.
* ازمتخصصین روان پزشک کمک بگیرید. گذراندن یک دوره کوتاه یا میان مدت درمانی (همراه با دارو) خیلی کمک میکنه.
* کارهائی که قبلا انجام می دادید نظیر ورزش رو هم ادامه بدید.
* اجازه ندید وقت بیکاری داشته باشید. زمان هائی که ازنظر جسمی و فکری بیکار هستید افکار ناراحت کننده، خاطرات، آرزوها، اینکه حاضر بودم چه کارهائی براش بکنم و کردم ولی درعوض باهام چیکار کرد، دوستای دیروز امروز چطور ولم کردند .... همه این ها بهتون هجوم میاره. این زمان ها رو تا می تونید با فعالیت های مختلف کوتاه کنید.
* به خودتون یادآوری کنید "زن ها و مردهای" مشابه شما و حتی سختی کشیده تر از شما بوده و هستند که توانسته اند زندگی بعدی شون رو به خوبی بسازند، پس شما هم می تونید.
* اجازه ندید نسبت به دیگران (مخصوصا آقایان) بدبین بشوید. همه جور آدم وجود داره. یادتون باشه که چه نوع زن های مادی، منجرف و ... هم در جامعه وجود دارند. میشه همه زن ها رو با اون ها یکی کرد؟ خود شما نظیر اون ها هستید؟ خب مرد ها هم همینطور، نمیشه همه رو با یک چوب روند. شما سعی کنید خوبشو پیدا کنید
* انشا... دفعه بعدی خواستید ازدواج کنید اشتباهات و ساده گی های گذشته رو تکرار نکنید. برای ازدواج معیارهای بهتری وضع کنید. ایمان (واقعی)، خوش اخلاقی (خیلی مهم)، سخاوت، غروری که مردها دارند و میخواهند زن شون رو سرپرستی کنند نه اینکه بهش متکی باشند، اهل کار و زندگی بودن، خانواده خوب داشتن، مشروب خور و معتاد نبودن و ...
البته فهمیدن این ها نیاز به تحقیقات و زمان گذراندن و معاشرت داره. یه شبه نمیشه کسی رو شناخت. نباید فوری ازدواج کرد یا مثل بعضی اول عاشق شد بعد به فکر تحقیق و برسی افتاد.
و ...
موفق باشید
فکر نمی کنم بشه همسر (زن یا مرد) و کلا ورثه رو از ارث محروم کرد. صحیح هم نیست. نهایت اینکه میشه وصیت کرد 1/3 اموال فرد بعد از فوت صرف فلان کار بشه نه بیشتر.
ذهن تون رو درگیر این مسائل نکنید. این توهم ها نتیجه شکست قبلی تان است. انشاا... ازدواج موفق کنید این تصورات هم از ذهن تون بیرون میره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)