سلام بی نهایت جان
من از دید خودم به صورت مساله شما نگاه میکنم اگر صحیح نیست بفرمایید که بتونیم بهتر نظر بدیم.
به نظر من عمده مسائل شما ناشی از تعصب هست و ترس! به یه چیزهایی اعتقاد دارید و فکر میکنید درست ترین هست و اگر کسی به درست ترین شما اعتقاد نداشته باشه یه دیدگاه بالا به پایین بهش دارید. چون بهتون وعده داده شده که شما بهترید!! در واقع آدم ها رو با یه مرز جدا میکنید اونایی که تو گروه شمان؛ اونایی که نیستند! از اونایی که همگروه تون نیستند فاصله می گیرد تا برسید به صفر! اونایی که تو گروه تون هستند باز دوباره تقسیم میشن بر اساس اونچه که شما فکر میکنید درسته!
منظروم فقط اعتقادات مذهبی نیست وکلیات هست ولی پله اول اعتقاد مذهبی هست, ترس از کجا نشأت می گیره؟
از اینجا که اگر شکی مثلا به اعتقادات مذهبی بیافته گناهگار هستید و عواقب سختی واستون داره؛ این فکر در مورد سایر مسائل هم ملکه ذهنتون شده. یعنی به جورایی تو یه دور تسلسل وار گیر کردید. از آدم ها فاصله می گیرید تا از شک ها دور بشید؛ آدم ها رو توی ضمیر ناخودآگاهتون تحقیر میکنید چون مطمئنید که برتر هستید.
(عزیزم اینو بگم که من دارم اینقدر صریح تحلیل میکنم جسارت نشه ها! واسه من دقیقا شبیه مساله ریاضی هست قضیه؛ خدای ناکرده حس بدی بهتون دست نده)
اگر حرفام رو قبول دارید بگید که بریم سراغ راه حل.
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)