به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 26 خرداد 04 [ 14:16]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    Overall activity: 43.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,536

تشکرشده 309 در 154 پست

Array
    عزیزم من تو پست اخر تاپیک قبلیت نظرمو گفتم.الانم با خانم ایدا خیلی موافقم و فکر میکنم پیشنهاداتشون خوبه.مادر شوهرت به همسرت عذاب وجدان میده و اینقدر ابراز دلتنگی و ناراحتی از دوریش میکنه که همسرت نمیتونه حتی نمیتونه تصور یک روز بدون ایشون بودن رو بکنه! به نظرم حتما حتما مشاوره برو و از یه مشاور راهنمایی بگیری...ببین مثلا مادر شوهر من همش ادعا میکنه که تنها تو خونه میترسه وروزا که اصلا بند نمیشه تو خدنه و شبام تا خورشید که غروب میکنه و ایشون از مسجد میاد اگه مستاجراش تو خونه نباشن یکی باید بره پیشش بشینه تا بیان! ما عروسا و دختراشون می فهمیم که اینکار ایشون یه خورده فیلم بازی کردنه(حتی دختراشون به این اعتراف میکنن) اما پسراشون هر چی هم بگیم میگن نه مادر میترسه گناه داره و ... به نظرم توام یه مدت مثل مادر شوهزت رفتار کن و نشون بده که خیلی نیاز به حمایتش داری (البته نه با غر زدن) مثلا شبا یه قفل از تو بزن روی در و وقتی میاد بپر تو بغلش و
    بگو واااااای خدارو شکر اومدی داشتم از ترس سکته میکردم یه صداهایی شنیدم ...چه خوبه که هستی ... یا تو طول روز بهش بزنگ یا پیام بده و ابراز دلتنگی کن و بنویس که منتظرم شامو با هم بخوریم و ...میدونی باید ازین قبیل کارا بکنی...مردا خیلی ازینکه از زنا حمایت کنن احساس قدرت میکنن و واسشون شیرین و لذتبخشه! این همون کاریه که خانواده همسرت دارن انجام میدن ...

2. 4 کاربر از پست مفید میس بیوتی تشکرکرده اند .

masamasa (دوشنبه 03 اردیبهشت 97), mercedes62 (چهارشنبه 05 اردیبهشت 97), آیـدا (سه شنبه 04 اردیبهشت 97), بارن (سه شنبه 04 اردیبهشت 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)