به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 خرداد 99 [ 23:36]
    سطح
    58
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 200
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Recommendation Second ClassVeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    887

تشکرشده 279 در 146 پست

Array
    اقا امیر من پسرم از جنس شما.تاپیکتون رو از اول و تاحالا دنبال کردم و دوستان انقد راهنمای خوبی کردن که من بخودم اجازه ندادم حرفی بزنم

ولی شما بازن دارید راه کج و راه خودتون رو میرید برادر من ، متاسفانه

اگه ناراحتتون میکنم ازتون معذرت میخام ولی میخام واقعیت رو بگم

آقا امیر گل دوستان این همه راهنمایی کردن که با قانون و بند تبصره و زور نمیشه کاری رو پیش برد ْ ولی باز شما برگشتی سر کوچه اول ْ شما که اینهمه تلاش میکنید ، که راه زندگیتو بسازی اصل مطلب رو بگیر و برید جلو به امید خدا.انقد سخت نگیرید

کاری رو که با رفاقت و دوستانه میشه انجام داد ْ هیچ وقت با هیچ قانون و لیست وظایف و قراردادی نمیشه انجام داد .باتوجه به اینکه خانموتون هم الویت اول و شریک زندگیتون هست

این کارتون که رو لیست وظایف درست کردید خیلی سنگینه . هیچ کسی همچنین خفت و توهین رو نمی پذیره ، آدم بشینه برای شریک زندگیش برنامه و ظایف بنویسه
    مگه رباته ایشون یا مگه اسیره.مسیر رو خیلی دارید اشتباه میرید ، اینجوری فاصلتون روز به روز بیشتر میشه

اگه بخودشما برنامه و لیست وظایف و... بدن ، بگن از امروز ضوابط و وظایف شماست و... اونن بعنوان شریک زندگی چه فکری میکنید ؟ چه حسی بهتون دست میده؟

همه کارا با دوستی و صمیمی و رفاقت حل میشه ولی از قوه قهریه و قانون گذاری و لیست ظایف و... جواب عکس میده ، الخصوص تو زندگی زناشویی و شریک زندگی

من نمیخاستم نظربدم و نمیخاستم ناراحتتون کنم ، شما هم مثل برادر من ، ولی واقعا ناراحت میشم و دلم میسوزه بعده اینهه تلاش و پیگیری خودتون ، و راهنماهای خوب و دلسوزانه دوستان ، ۲ بارمیرید سر قانون گذاری و شرح وظایف ومیرید تو جاده خاکی...و برمیگردید سر کوچه اول

شما فقط بفکر ایجاد صمیمت و رفاقت و نزدیکی با خانومت باش و در برابر ضعف ها و اشتباهات ایشون همراهی کن و اشتباهتون رو تو سرشون نکوب و تحقیرشون نکن و

بلعکس استقبال کنید که به شما اشتباهتشون گفته یا حرف دلشو زده و یا باشما رو راست بوده .حتی اگه چیزه خیلی بدی باشه ( و بعنوان اینکه شهامت و شجاعت داشتن اینرو بیان کنن .تشویقشون کنید و تقدیر کنید)

خود اینها چسب رابطه هستش و احساس نزدیکی و ایجاد درک متقابل و محبت میکنه و صمیمت ایجاد میکنه و با رفاقت و زبون خوش میتونید به مسیر که میخاین یا حتی بالاتر برسید ، ایشون وقتی با شما احساس راحتی و صمیمت و رفاقت بکنه کم کم جذب شما میشه و کوچکترین حرف و خواسته شما براشون مهم و پر رنگ میشه و این خواسته هارو کم کم ، جامعه عمل میپوشه چون روز به روز بیشتر تو دلون جا میشید و دوست ندارن شمارو برنجونن و معشوقشون رو دلچرکین کنن و.... خانم ها احساسی هستن و این چیزا خیلی براشون مهمه

تمرکزتون رو از همه چی دور کنید جز ایجاد صمیمت و رفاقت که تو خطهای بالایی که آبی کردم ، بقیه اش اتوماتیک وار تصحیح میشه و رو به جلو پیش میره به امید خدا

خدابهمراتون

موفق باشید
    ویرایش توسط mercedes62 : سه شنبه 11 اردیبهشت 97 در ساعت 18:04

2. 4 کاربر از پست مفید mercedes62 تشکرکرده اند .

Amir A (سه شنبه 11 اردیبهشت 97), آیـدا (چهارشنبه 12 اردیبهشت 97), اقای نجار (دوشنبه 17 اردیبهشت 97), طاهره (شنبه 15 اردیبهشت 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)