عقیده شخصیم اینه که علم روانپزشکی خیلی ناقص
پس تا میتوند به سلامتتون رسیدگی کنید که رو سرتون امتحان نکنند خخخ
پرخاشتون هم بر میگرده به تربیتتون من از دوستان این سوال رو دارم چگونه فردی که پدر و مادر پر خاشگر داره خودش فردی ارام باشه ؟؟؟ارامش از کدوم والد یاد گرفته باشه
اصلا اگر ارام باشه به نظرم مشکل و از لحاظ حسی یه چیزی کم داره
اخه طبیعت انسان به نظرم پرخاشگریه از زمان تولدش مشخص که هر چیزی که لازم داره شروع میکنه جیغ زدن
پسسسسسسسسسس ارامش یاد گرفتنی است
خوب حالا چی کار کنیم ؟؟روانپزشک اصلا به درد نمیخوره برای انسانی که قدرت تفکر داره قرصا مثل مواد میمونه که تا موقعی که میخوری شارژی به محض قطع دوباره بر میگردی سر جای اولت
ایا شما دوست دارید تا اخر عمر قرص بخورید
البته که قرص روان یه جا رو خوب میکنه مثلا ارومتون میکنه ولی قدرت تفکر هم ازتون میگیره دیگه نمیتونید فکر کنید همه درساتون می افتید دستاتون سفت میشه و کلی عوارض دیگه
روانشناس بالینی خبره چاره کار و گروه دوستانه
روانشناسی که کوچکترین کار تو رو مورد بررسی قرار بده
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
کارای کوچیک کوچیک رو انجام میدید یدفعه میبینید چقدر تغییر کردید
گروه دوستانه باید تشکیل بشه که همشون روی خودشون دارند کار میکنند و شما در انجا به صورت ملموس رفتار درست یاد بگیرید
شما بهتره رفتار درست یاد بگیرید
این کاممممممممملا طبیعی که شما با خانواده پرخاشگر پرخاشگر برخورد کنید چون اصلا یاد نگرفتید ارامش
اصلا نمیدونید در مقابل پرخاشگری چه واکنشی داشته باشید
این رفتاری که جناب یه دوست گفتند کاملا اشتباه چون شما خشمتون به صورت رفتار قاطع نشون نمیدید بعد این موجب ناراحتیتون میشه و ممکن افسردگی بگیرید
برای همین روزایی که خشمتون نشون نمیدید مشید ناراحت که بهتون میگن افسرده
روزایی که عین خودشون میشید و پرخاشگری میکنید و والد گریزی میگن شیدایی
در صورتی که شما تکلیف خودتون نمیدونید چیه و اصلا این شیدایی و افسردگی عمق نداره که دوقطبی بشه
ارزو میکنم روانشناسا دسته هایی تشکیل بدن که در انجا تمرین رفتار درست رو همه ما بتونیم انجام بدیم و کم کم در خانواده خودمون به کار ببندیم
یعنی خدا خیرشون بده اگر این کار بکنند
باید با ادمهایی که در شما رفتار تخریبی ایجاد میکنند رفتار قاطع داشت
من یک پدر دارم خودش از کلمه دیوانه متنفر ولی به ما همش میگه
یه بار که گفت منم گفتم دیوانگی ارثیه از پدر و مادر منتقل میشه پدرم دیگه نگفت
باید همینطوری هر چند وقت یک سخنرانی ترتیب بدید و رفتار قاطعتون در ان نشون بدید
مثلا بگید روانشناسا به این نتیجه رسیدن که همه ادم ها اینه های مخفی دارند که هر چیزی که به دیگران بگی به خودت بر میگرده و نشانه درون خودت
یه دوست پیدا کنید که برای اون والد حمایتگر باشید تا تمرین کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)