سلام.
اینجوری که شما اصرار دارید که زشتید، خب من هم داره باورم میشه زشتید. باشه. قبول. شما زشتید. براتون واقعا متاسفم که زشتید. و باید بگم چون زشتید فکر دختر خوشکل رو هم از سرتون بیرون کنید. و چون دختر خوشکل و حتی خانم مطلقه خوشکل هم نصیبتون نمیشه، کلا از زندگی هیچی نخواهید داشت. سلامتی به چه دردتون میخوره وقتی زشتید؟ اصلا چرا نفس میکشید؟ حیف نیست اکسیژن رو آدم زشتی مثل شما استفاده کنه؟ توی این کم آبی، چرا شمای زشت باید آب بخورید؟ آب رو بذارید برای خوشکلا. متاسفم که باید اینو بگم. شما واقعا موجود اضافی و به دردنخوری هستید. اصلا کی جرات کرده به شما شغل بده وقتی اینقدر زشتید؟ رییس محل کارتون نترسید به خاطر زشتی شما راندمان کارش پایین بیاد؟ همکاراتون چجوری شما رو تحمل میکنن توی محیط کار؟ شما اونقدر زشتید که همکاراتون اصلا احساس انزجار میکنن از کنار شما بودن. اگر هم شغلتون /ازاده، اصلا با این قیافه زشت شما، کی حاضره برای کارش به شما مراجعه کنه؟؟!!! یعنی واقا ارباب رجوع و مشتری هم دارید؟؟!!! باور نمیکنم. چه آدمایی پیدا میشن!! چجوری میتونن به یه آدم زشت مراجعه کنن؟؟!!!اصلا با این قیافه زشتتون، چجوری توی مدرسه راهتون دادن؟!!! برام عجیبه. من اگه بودم یه همکلاسی زشت مثل شما داشتم، حتما مدرسمو عوض میکردم. بیچاره پدر و ماردتون و خانوادتون... چجوری شما رو با این قیافه زشت تحمل کرده اند یه عمر؟؟!!! واقعا خیلی بدبختن که پسر و برادر به این زشتی دارن.
فکر کنم جوابی که شما دوست دارید بشنوید، این بود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)