سلام به همگی
سحر جان امیدوارم حالت خوب باشه
بله کارهای هنری و دستی رو خوب انجام میدم ولی زحماتشون زیاده و سودشون خیلی کمه و نمیخرن ولی من بخاطر دل خودمم شده انجام میدم
واسه دکتر هم بهترین دکتر تو شهرمون همین دکتر که اونم سال به سال نوبت نمیده تو این هفته رفتم حضوری نوبت بگیرم گفتن نیست وسفر و سفرهاشم سه ماهه یا چهارماهه هستن صبر کردم تا بیاد و همش دعا میکنم زودتر بیاد چون دلم نمیخواد پیشرفت کنه بیماریم هر جند هییییچکس متوجه نیمشه و همه میگن پوستت خیلی خوبه ولی خودم متوجه میشم
منتظرم تا پیش خودش نوبت بگیرم کاش زود بهم نوبت بده میخوام بگم شهرستانی هستم شاید زودتر بهم نوبت دادن
یه دوست من یه مدت انجام میدادم کارهای هنری تبلیغم کردم ولی خیلی طرفدار نداشت منم بیخیالش شدم یا اینکه کار رو بی ارزش میکنن مردم
راستی همسرم زنگ زد و پیام داد ولی جوابشو ندادم من تولدم بود که توسط خواهرام سورپرایز شدم و عکس کیک و کادوهامو وخودمو گذاشتم پروفایلم و نوشتم ممنونم ازتون بابت سورپرایز قشنگتون خیلی خوشحالم کردید که اومد و دید و گفت کی سورپرایزت کرده؟واسه چی عکس خودتو گذاشتی؟چرا لنز گذاشتی؟با من لج میکنی؟حرصمو د میاری؟؟دیدی تو هیجوقت تغییر نمیکنی؟؟؟و هزار تا چیز دیگه که جوابشو ندادم اصلا بعدشم رفت و عکسای تولد بچگیشو فرستاد و اونم گذاشت پروفایلش (خواهرم میگه حسادت کرده و زورش اومده)اخه همسر من فکرشم نمیکرد خانوادم اینکارارو واسم کنن همیشه فک میورد بخاطر بدهی به بانک و....دستشون خالیه و ندارن و دستشون تنگه
خواستم خطمو عوض کنم وکیلم گفت نه خط عوض کن نه چیزی بزارش ولی جوابشو نده چون پیامای تهدید بده بنفعته و زندانی داره واسش گفت فعلا روشن نگهش دار تا اتمام کارت
نمیدونم چرا گاهی انقدرررر دلتنگش میشم ،نمیدونم چرا بدی هاش واسش کمرنگ میشن هر وقت میام واسه جداایی این حس هارو دارم .....بنظرتون خوب میشم؟بعد طلاق فراموشم میشه؟؟یه کتابی چیزی بهم معرفی کنید بخونم و رو خودم کار کنم
البته من تو کانال های قانون جذب اگه شنیده باشیدش عضو هستم و کتاب راز رو که معرفی کردن دارم میخونم کم کم خیلییییی حس و حالمو عالی میکنه حرفاشون و ویس هایی که میزارن اموزش هایی که میدن خیلی عالیه تو هر زمینه ای باعث شده از نظر فکری بهتر بشم روحیم بهتر بشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)