به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 تیر 97 [ 02:32]
    سطح
    3
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    100 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    7

تشکرشده 6 در 4 پست

Array
    سلام اقا امیر , گفتین یه راست بریم سر اصل مطلب , منم همین کارو میکنم.
    چیزی ک من متوجه شدم اینه ک شما میخواین توی کوتاهترین زمان برگردین خونتون بعد بچسبین ب حل کردن مشکلاتتون!راه حل هایی ک ب ذهن من رسیده واسه این خواسته ایناست:
    1)میتونین خیلی اصرار کنین دلتون تنگ شده و... ک شاید اجازه دادن برگردین ولی توی این حالت شاید ایشون روی تصمیمشون جدی تر بشن ک هنوز هنوزا شمارو خونه راه ندن!خوب اصرار گاهی نتیجه معکوس میده!
    با این روش شاید یکی دو هفته دیگه موندین هتل!البته اگه برین خونه برادرتون بهتر نیست؟
    2)راه دوم اینه ک اصلا اصرار نکنین و زنگ نزنین بهش! یعنی ب هیچ وجه تا خبری ازتون نگرفت شمام خبری نگیرین تا خودش ب شما زنگ بزنه و خبرتونو بگیره.
    مثلا امروز برین خونه هرچی لازمتونه جمع کنین با خودتون ببرین و دیگه کاری ب کارش نداشته باشین حتی واسه خرید خونه میتونین با برادرتون هماهنگ کنینو ایشونو بفرستین ولی خانومتون نباید بفهمه ک از طرف شما اومده.
    این راهم یه مشکلی داره,شاید اینجوری بشه ک توی این مدتی ک قراره هیچ ارتباطی نداشته باشین احساس آزادی مطلق بکنن و کلا هر کاری ک دلشون بخواد انجام بدن. ولی مطمئن باشین بعد چند روز نگران میشن ک شما کجایین...
    3)راه سوم صحبت کردن یکی دیگه باهاشونه ک هیچ قصدو قرضی جز خیر و صلاح شمارو نمیخوان. مثلا همسر دوستتون ک اونم بستگی داره ک اون خانوم تا چه حدی با خانوم شما صمیمیه, فن بیانشون چجوریه یا اینکه میتونن روی خانوم شما تاثیر بذارن. توی این موردم باز نظر بقیه اعضارو بشنوین بد نیست
    4)اینم یه راه خیلی سریع ولی یکم استرس زا ک البته خیلی وجدانی نیست:
    میتونین فیلم بازی کینین؟ مثلا خدایی نکرده قلبتون مشکل پیدا کرده؟ مثلا با دوستتون هماهنگ کنین برین بیمارستان بعد دوستتون ب خانومتون زنگ بزنه! هم یه نوار قلب بگیرین, چکاپ کنین این چند روزه ک قلبتون دردش بیشتر شده خدایی نکرده چیز جدی نباشه (گرچه مشکل قلب هرجوریم ک باشه نباید سرسری گرفتش!) هم اینکه خانومتون ببینه شما یه آزمایشی دادین, سرم زدین, مشکل قلبیتون شدیدتر شده, یکم بترسه بیشتر هواتونو داشته باشه! یا اصلا برین خونه مشغول یه کاری بشین مثلا عوض کردن لباس یا دوش گرفتن... ک یهو حالتون بد شه! بعد خانومتونو صدا کنین ک بره قرصاتونو ک از قبل توی ماشین گذاشتینو بیاره! فقط باید حسابی واقعی باشه!
    اینم یه راه خیلی سریع برای برگشت شما ب خونه همراه با توجه و مهربونیای خانومتون! البته شاید تهش اینم بگه ک دو روز بدون من دووم نمیاری ک فکر نکنم خیلی مهم باشه
    اگه بخوایم راه های دیگه هم هستن ک خیلی منطقی تر و درست ترن ولی خیلی زمانبرن واینکه شما گفتین میخواین زودتر برگردین. من خودمم این راه هایی ک گفتمو تایید نمیکنم ک از لحاظ اخلاقی درست باشن غیر مورد اول وسوم ولی خوب با توجه ب عجله شما و لج کردن خانومتون و تاثیر خونواده همسرتونو... توی زمان کم آسونترینو کوتاهترین راه هایی ک ب ذهنم اومدن اینان!
    ولی آقا امیر فکر نمیکنین بشه از این جدایی چند روزه بشه استفاده کرد؟ مثلا یکم روی خودتون کار کنین. ب اتفاقایی ک بینتون افتاده فکر کنین ک مثلا توی فلان موقعیت این رفتارو میکردم بهتر بود یا توی جواب بدی ک خانومم داد شاید فلان حرفو میزدم نتیجه بهتری داشت. ب اشتباهات هر جفتتون فکر کنین...
    اگرم الان ب هیچ وجه نمیتونین ب خاطرات بد فکر کنین چه کاریه ب ذهنتون استراحت بدین. یکم ب خودتون برسین...
    در هر صورت هرکاری ک خواستیم بکنین قبلش توی تالار یه مشورت بکنین...
    ولی آقا امیر کار شمام واقعا زشت بوده! یعنی چی دم ب دیقه هلش میدین؟حق داره قهر کنه!شخصیتش جلو خونوادش خرد شده, کسی ک اینقدر بخاطرش تو روی خونوادش وایساده حالا عین اب خوردن هلش بده و مامان باباشم این برخوردشو دیدن! تازه از حرفاتون مشخصه ک همچینم کارتونو زشت نمیدونین.مهم اینه ک سریعتر ب خانومتون برسین...
    برخورد خونوادشونم کاملا طبیعیه! ناسلامتی یه ماه پیش دختر دسته گلشونو دادن دست شما,شمام خیلی شیک جلو چشمشون زدینش! هل دادن با کتک زدن هیچ فرقی نداره! این حرفا ک میگین پرش کردنم بذارین کنار.انتظار نداشته باشین با اون برخوردی ک شما کردین بی تفاوت میموندن. اینجا حق با خانومتون و خونوادشونه.
    من خودم مورد 1و3 رو توصیه میکنم ولی بهش قول بدین ک دیگه برخورد فیزیکی بینتون نباشه!
    با تک تک حرفای دوستان موافقم!
    ایشالله ک موفق میشین

2. کاربر روبرو از پست مفید *Tania* تشکرکرده است .

Amir A (شنبه 12 خرداد 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)