سلام. آقا سعید و آقا بهزاد ممنونم از توضیحاتتون. چند بار جواب کامنت ها رو دادم نمیدونم چرا سیستم نشون نمیده راستش من خودم توی این مدت همیشه مقداری پول به صورت ماهیانه واریز میکردم و رسیدشونم اتفاقا دارم. قطعا حالا که اصول اخلاقی رو زیر پا میزارن و هیچ چیز براشون مهم نیست و انگار نه انگار که دخترشون میگه از روز اول علاقه نداشته و به زور خونواده خودش ازدواج کرده و از طرفی علی رغم اعلام خودش به طلاق توافقی خونوادش نمیزارن طلاق توافقی بگیره و انگار که لج کرده باشن. من خودم هم از این حق قانونی خودم کوتاه نمیام یعنی ندارم که این همه پول بدم. نوبره بخدا هم خدارو میخوان و هم خرمارو. طرف خودش ول کرده رفته و به هیچ صراطی هم مستقیم نمیشه و دست از لجاجت برنمیداره و هیچ راه حلی هم قبول نمیکنه و..... بعد همه چیز رو باهم میخواد. البته که من هم میگم طلاق نمیدم و اگر میخواد توافقی درخدمتم. البته به گزینه ها و آپشن های قانونی دیگه مثل ازدواج مجدد و.... هم فکر میکنم. ولی متاسفم که این خانم که تا همین الانشم کلی تلاش صادقانه کردم که به حرمت زندگی بی خیال این لجاجت باشه اینطور اصول اخلاقی رو زیر پا میزاره و همه چیزو ندید میگیره... من هم کسی که نخواتم نمیخوامش.... خداروشکر کار دارم تحصیلات دارم و مریض نیستم و اتفاقا خونواده دوستم و در انتخاب آینده زیاد مشکل ندارم و به تجربم اضافه شده که چه باید بکنم و چه نباید بکنم!!!. البته همیشه گفتم شاید مشکلات و مواردی بوده که حتما بوده و از دید من غافل مونده ولی این اصلا شورش رو در اورده و داره با خودش و زندگیش لج میکنه!!! افسوس که نمیدونه داره تصمیم اشتباهی میگیره. مطمئنا در آینده ی کسی هم بعد از چند سال زندگی به خودش میگه برو دیگه نمیخوامت!!! از هر دست بگیری از همون دست میگیری!!! این قانون نانوشته زندگی هستش

علاقه مندی ها (Bookmarks)