به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 91

موضوع: دیگه تمومم 2

Threaded View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    سلام.

میگم منظورش این بوده، چون قبلا اصلا این جور رفتاری نداشت. برای تست و اینا لفتش میداد ولی اگر حتی توی جلسه بود و رد تماس میداد سریع پیام میداد که جلسه هستم و خودم تماس میگیرم. یا اگر پیام میدادم تا آنلاین میشد جواب میداد. حتی بچش که به دنیا اومده بود و یه هفته مرخصی بود و سرش شلوغ بود، اگه زنگ میزدم جواب نمیداد ولی رد تماس نمیداد.

من میدونم. بهم دیگه اعتماد نداره و ازم ناراحت و عصبانیه. واحدهای ترم دومم رو که چون امتحانشون رو نداده بودم و میخواستم حذف کنم، خیلی کمکم کرد. حتی پروپوزالم رو چون باید آخر شهریورِ تابستون بعد از ترم 2 ارایه میدادم ولی چون تازه اواخر شهریورش اقدام کردم برای حذف درسایی که خردادش نرفته بودم سر جلسه، و وقتم کم بود توی ادیتش کمکم کرد خیلی.

البته اذیتهای الکی هم میکرد. مثلا داده های یکی از تست ها، به طور خام به درد نمیخورد و باید یه سری محاسبات جایگشتی روش انجام میشد و چون برای هر نمونه بیشتر از 200 تا داده داشتیم، باید براش کد برنامه نوشته میشد. کد آمادش رو داشتن و همه ی اونایی که توی کارشون اون تست رو انجام میدادن استاذاشون کد اماده رو بهشون میدادن. ولی استاد به من میگفت خودت باید کدش رو بنویسی. پارسال فقط یک ماه من درگیر نوشتن کدش بودم. یعنی برای داده هایی که بقیه نهایتش یک ساعت وقتشون گرفته میشد، من یک ماه درگیر بودم. کدش خب سخت بود. از این اذیتا میکرد گاهی.

ولی هیچوقت اینجوری نبود که این جوری جواب تماسم رو نده.

راستش پروژم هم پروژه درخواستی وزارت دفاع بود. و هزینه بر هم بود. فکر کنم توی دادن جواب به اونجا هم براش با کم کاریم مشکل ایجاد کرده باشم.

اصلا نمیدونم بهش چی بگم. مطمینم ازم دلخوره. بعدم چرا باید بیاد برای کسی که کمتر از یک ماه وقت داره، اعتبار خودش رو زیر سوال ببره و اجازه دفاع بده؟

من تو ذهنش بد سابقه شده ام. اون از ترم دومم، اون از دیر ارایه دادن سمینارم، چون واحدای ترم دومم هم حذف شد(اما حذف ترم نکردن و ترم محسوب شد برام) ، من تا ترم 4 واحد درسی داشتم. ترم چهار هم برای اولین بار توی عمرم درس افتادم و مجبور شدم ترم 5 بگیرمش. ملت ترم 4 دفاع میکنن میرن، من تا ترم 5 واحد داشتم. اون از دو هفته یه بار رفتنان بعد از عید، اینم از دو سه ماه اصلا نرفتنام. معلومه دیگه بهم اعتماد نمیکنه. البته خودمم به خودم اعتماد ندارم و توی هیچی ثبات ندارم.

2. کاربر روبرو از پست مفید Pooh تشکرکرده است .

hamed-kr (پنجشنبه 05 مهر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)