خانم گیسو کمند
اتفاق وحشتناکی نیافتاده که تا این حد مضطربین. البته موقعیت تا حدی اضطراب زا هست و اینو قبول دارم.
فکر میکنم شما در اونجا داشتین وظایف مدیرعاملو انجام میدادین که دراینصورت مسلمه که بخوان حفظتون کنند و البته این داره مسئولیت پذیری و انسجام کاری شما رو نشون میده. کسی که خلاف اصول حرفه ای عمل کرده و عواطف نابجایی رو وارد روابط کاری کرده و خلاف تعهد عمل کرده شخص دیگری بوده. پس ازین نگاه ایرادی به شما وارد نیست.
اما
چیری که باعث شده تا این حد از این فرد منزجر بشید به نظرم اینه که کمی دیر اقدام کردید به طوری که انباشت احساسات منفی در ذهنتون خیلی زیاد شد. قبول دارم سخته روبه روی طرف بشینید و بهش بگین دوست ندارم اینطوری به من توجه کنی. اما برفرض میتونستید روند خروج از شرکت رو زودتر و آرامتر شروع کنید.
اما الان؛
یک موضوع حل شد و اون آقای متاهل و رفتارش بود. چه تو اون شرکت باشید یا نه؛ این موضوع به نظرم حل شدست.
ولی الان موضوع آرامش شماست. تنها راه حلش اینه که در خصوص احساسات منفیتون با طرفتون حرف بزنید. حتی نیاز نیست حضوری باشه. از طریق تلگرام اس ام اس میتونید حرفاتون و نگرانی هاتونو منتقل کنید و دلائل واکنشتونو بهش بگین.
نیازی نیست خیلی جزئی باشه. می تونید بگید ازین قبیل رفتارها نارحت میشم و حس کاملا بدی نسبت بهشون دارم برای همین تصمیم به ترک اون محیط رو گرفتم و اگر فقدان من باعث زیان کوتاه مدت یا بلند مدت برای شرکت میشه مسئولیتش متوجه شماست.
سعی کنید این کارو بکنید چون به محض اینکه این کارو بکنید قول میدم هیجاناتتون سریعا میخوابه مثل سقوط ریال بیچاره :)
البته یکم استراحت به خودتون بدید،بعد این کارو بکنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)