دوستامن یه مشگل دیگرم دارم فکر میکنم همه دروغ میگن... اگر مردی بگه من دنبال راه خلاف نیستم فکر میکنم خلافکاره.

مردم بازیگرای خوبی شدن دیگه نمیشه فهمید کی خوبه کی بد.

قربون خدا ... دیگه مگه آدم خوبی باقی مونده برای دل ما؟

دوست دارم ازدواج کنم اما نه با هر کسی. از بین صدتا پسر شاید فقط دو نفر بدلم بشینه که اونم یا دنبال من نمیاد یا مشکلات زیادی دارن.

میخواستم ازدواج کنم پسره آدم خوبی بود اما اصلا قیافشو دوست نداشتم بهش گفتم برنامه ای برای ازدواج ندارم. خیلی ناامید شد. اگر باهاش راه میومدم در حقش جنایت میکردم چون هیچ احساسی بهش نداشتم گفتم بره دنبال زندگیش نابودش نکنم. وجدانم نذاشت.

خیلی وقت پیشا یه مهندس ثروتمند خواستگاریم کرد از تنهایی گفتم باشه. تو زمان آشنایی خوشم از ظاهرش نمیومد ، از قیافش. تو دلم نمیرفت . تو همون آشنایی با هزار بدبختی ازش جدا شدم خدا ببخشه منو و اونو خوشبخت کنه. مقصر من بودم که اصلا چرا وارد شدم.

یه آقای دیگه بود وضع مالیش افتضاح بود خداوکیلی بهمم گفت ولی من فکر میکردم زندگی بهتر میشه البته اونم تقصیر زیادددد داشت. اما هر چی جلوتر اومدم دیدم با این اوضاع فجیع اقتصادی بیفایدس و دیگه هر دو خسته بودیم تو آشنایی بهم زدیم.

یه وقتایی حسی بهم میگه تو تا ابد مجرد میمونی و آرزوی همسر و فرزند رو دلت میمونه.

مگه من کیم اصلا؟ یه دختر فوق معمولی . نه بابام پولداره بگن بریم دختر فلانیو بگیریم ، نه خوشگلی آنچنانی و اندام عالی دارم، نه موقعیت و ...... .. در واقع تجردم قطعیه و خیلی میترسم از تنهایی آینده.
اییییی خدااااااااااااااااا