نوشته اصلی توسط
gholam1234
یه مورد دیگه، فرمودین پیدا کردن اندیشه. همانطور که جاهای دیگه گفته بودم، خانواده ها سمت ما خیلی صفر و یکی هستن و میگن فقط یک جلسه! ماکزیمم با چک و چونه بشه دو یا سه جلسه. بعد چجوری میشه توی سه جلسه اندیشه فرد مقابل رو پیدا کرد؟؟؟ من بعید میدونم، با توجه به پیچیدگی انسانها بشه توی سه جلسه این کار رو کرد. اگه راهی داره ممنون میشم بفرمایین ...
یه مورد دیگه، فرمودین پیدا کردن اندیشه. همانطور که جاهای دیگه گفته بودم، خانواده ها سمت ما خیلی صفر و یکی هستن و میگن فقط یک جلسه! ماکزیمم با چک و چونه بشه دو یا سه جلسه. بعد چجوری میشه توی سه جلسه اندیشه فرد مقابل رو پیدا کرد؟؟؟ من بعید میدونم، با توجه به پیچیدگی انسانها بشه توی سه جلسه این کار رو کرد. اگه راهی داره ممنون میشم بفرمایین ...
...................
جلسات آشنایی و خواستگاری باید مفید و هدفمند باشه
لزوما جلسات بلند مدت مهری بر موفقیت نیست ،،امکان داره برای یه دختر و پسر این آشنایی و خواستگاری زیاد طول بکشه ولی باز توش چیزی در نیاید
چرا؟
چون هدفمند همو بررسی نکردند ! ،
هدفمند بررسی کردند یعنی :
- اینکه احساسی با قضیه برخورد نکنی و همو یه گزینه بدونید ( احساسات اصلی بعد عقد ) - متاسفانه خیلی از دختر و پسر این مقوله را رعایت نمی کنند و بعد عقد متوجه میشند چه اشتباهاتی کردند
- اینکه به خودشناسی کامل برسی ( باید فکر کنی چی می خوای )
- تمام سئوالات را دربیاری و تو یه دفترچه بنویسی و از دختر خانم بپرسی کامل ( مثلا 200 سئوال )
-یادت باشه تو رفتی خواستگاری دختر !!! اون که نیمده خواستگاری تو ....تو باید سئوال بپرسی و بیشتر درگیرش کنی
متاسفانه بعضی از پسر ها زن ذلیل بازی در می یارند و میگند هر چی شما بگی و سئوال نمی پرسند و سئوال هم بپرسنند می ترسند خدایی نکرده به طرف بر بخوره :)
این ها بعد می فهمند چه کلاهی سرشون رفته

- دلسوزی و رودرواسی ممنوع
......................
اگه دختر خانم هر چی بگه و تو بگی چشم ( یا برعکس ) ....اینجوری بدرد نمی خوره که :)
باید یه خورده مخالفش اندیشه کنی و بفهمی چی میگه
البته جوری که زیاد روی نشه .
مثلا دختره میگه : من خونم باید نزدیک خونه مامانم باشه .... سیستم مالی ما باید اینجوری باشه و....
باید باهاش مخالفت و گفتگو کنی ببینی چی میگه ...
باید بفهمی ضمیر "" من "" درونش چقدره !
اگه کلمه جمع درونش نبود و در ایشون خود برتر بینی بود ..مورد خوبی نیست ! ( کلی میگم )
اگه همش بگی چشم ....مهریه ات هم زیاد باشه :) .............باید تا آخرعمرت سواری بدی 
........................
یه جلسه که کمه ...
می تونی بگی مشاور با خانواده ات صحبت کنند
ولی :
تو 5 و 6 جلسه و چند بار مشاوره رفتن و با هم بیرون رفتن ،،،متوجه میشی طرف می تونه یارت یاشه یا نه ( اگه موارد بالا را درست انجام بدی )
اگه لازم شد می تونی بیشترش کنید
زیادش می تونه مفید نباشه و بدتر به ضرر باشه ( به نظرم )
تمام سئوال هایی که دغدغه داری باید بپرسی ( مالی - عقیدتی - اجتماعی - نظافتی و بهداشتی و فرهنگی و ....) :)
ولی اگه دختر و پسرها سئوالات خاله زنکی بپرسند از هم : یه سال هم کمه برا شناحت
زندگی مثل پرواز یه پرنده ست
پرنده ای که دو بال می خواد،،
باید بفهمی طرف می تونه یه بال این پرنده باشه یا نه ( موارد بالا )
هر کی هم مدل خودش را داره
من خودم با 5 سئوال می فههم طرف چکاره ست :)
چون 5 سئوال اصلی ست
موفق باشی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)