به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    سلام.
    خب تصویری که طبق گفته هاتون از شما در ذهن من اومده، یک اقاپسر محکم و فعال و قوی است. پسری که از۲۶ سالگی تونسته مستقل بشه و توی یه شهر بزرگ، دور از خانواده رو پای خودش بایسته. و هنوز هم خیلیییی جوونه و خیلییی وقت و توان داره برای پیشرفتهای آتی و لیاقتش رو هم نشون داده‌.

حالا ممکنه یک احساس رقابت و کم نیاوردن ناخوداگاه درونش باشه، مقایسه خودش با دیگران و یا حتی توقعات دیگران از و احتمالا استانداردهای بالا برای خودش، داره بهش فشار میاره.

گفتید حدود یکماه هست که این حس رو دارید و اینجور که من متوجه شدم، مقارن بوده با شرایط کاری جدیدتون. یک سوال:
    ایا شغل شما از نظر سلسله مراتب، نسبت به سایرین خیلی متفاوته؟ یا اینکه مثلا میبینید سایر همکاران خیلی چیزهای دیگه ای بلدن که شما بلد نیستید؟ مثلا نرم افزارهای جدیدتر و ...؟ یا دلیل دیگه ای به نظرتون داره؟ مثلا اینکه میبینید فرضا فلان چیزی که میخواستید بخرید رو حالا حالاها نمی تونید بخرید؟ یا مثلا حس میکنید دیگران از شما جلوترند؟ یا دوری از خانواده و تنهایی همه بار زندگی رو به دوش کشیدن خستتون کرده؟. یا کسانی بوده یا هستند که انتظارات بالایی از شما دارند و یا اهل مقایسه، سرزنش، انتقاد و ... هستند؟ یا آیا ممکنه مساله جنبی دیگه ای هم وجود داشته که تاثیر گذاشته باشه؟

ابتدا سعی کنید بفهمید دلیل این اضطراب دقیقا چیه؟

بعدش روی اون عامل اصلی کار کنید و اون رو حل کنید.

مثلا اگر در مورد سلسله مراتب هست، ببینید نحوه صحیح برخورد باهاش چی هست؟ اینکه اول بپذیرید خب فعلا شغل من اینه، اهمیت خاص خودش رو داره و اگه من نباشم که این کارها رو انجام بدم واقعا چه عواقب منفی برای شرکت پیش خواهد اومد. پس کار من هم مهمه. از ژرفی با همین هم میتونم زندگیم رو بگذرونم و یه کمی هم ذخیره کنم، در همین شرایط هم میتونم از محیط کارم بفهمم الان به روزترین و کاربردیترین مسایل و نرم افزارها و ... چیه و برم یادشون بگیرم. اگر امکام ارتقای شغلی وجود داره که همینجا میتونم پیشرفت کنم. اگر اینجا هم وجود نداره، میتونم دنبالش باشم که بعد از اتمام قرارداد بتونم در جایی با توانایی های جدیدی که یاد گرفته ام مشغول به کار بشم و ...

یا مثلا کسانی هستند که از من انتطارات بالایی دارند و به من اضطراب وارد میکنند. خوب که نگاه کنم یک لایه زیر این اضطراب هست که شکل خشم داره. خشم از همون کسانی که انتظار بالا دارند. خب راهش اینه که بذم بهشون بگم فلانی، من خیلی ناراحت میشم که فلان جور رفتار میکنی . خوشحال میشم اگر ازت راهنمایی خواستم کمکم کنی، ولی ازت میخوام لطفا فلان رفتار رو نکنی.

اینها مثال بود. شما خودتون هر جور خودتون میدونید متناسب با دلایل اصطرابتون، عمل کنید.

2. 3 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

MDone (جمعه 08 فروردین 99), Mvaz (جمعه 08 فروردین 99), rayehe (جمعه 08 فروردین 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)