به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54

موضوع: خیانت همسرم

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Tanhaaaa1000 نمایش پست ها
    من جديدا متاسفانه موقعي كه عصباني ميشم اصلا نميتونم خودم رو كنترل كنم و آستانة تحملم خيلي اومده پايين .

امشب بهش گفتم كه طلاق نگيريم و فعلا يه مدت جدا زندگي كنيم
    ولي فك ميكنم اون به جدايي بيشتر مايل باشه تا جدا زندگي كردن
    و قرار شد پنجشنبه من برم پيش مشاورمون و بت اون مشورت كنم
    من فقط بخاطر مامانم از طلاق ميترسم چون هم فشار خون داره و هم ناراحتي قلبي و زخم معده و استرس براش سمه
    فقط ميترسم اگه خداي ناكرده بخاطر من فشارش بره بالا و مشكلي براش پيش بياد من چيكار كنم تا آخر عمر
    به خدا توي برزخي گير افتادم يه طرف مامانم و بچه م هستن و يه طرف دل خودم كه با شوهرم صاف نميشه و شوهرم كه با وجود اينكه خطا كرده طلبكار هم هست و ١٠ روزه قهر كرده و اتاقش رو جدا كرده
    الان نميدونم چيكار كنم اگه هنوز هم با اون دختره در ارتباط باشه چي
    جون همسر من تا قبل از امسال ااااصلا طاقت قهر و حرف نزدن نداشت از طرفي بعد ازون ماجرا ديگه خيلي هم بددهن شده و حرفاي بد ميزنه
    فك ميكنم الان پيش خودش ميگه اين كه هر بلايي هم سرش بيارم نميره پس خودم رو خالي كنم و بگم بهش ديگه .
    نمیشه گفت تمام احساس شما، چون جای شما نیستیم ولی بخشی از اون طبیعتا بعنوان یک زن قابل درک هست .

اما مطلب مهمی که میشه بهش اشاره کرد این هست نباید پیشنهادهایی بدید یا رفتارهایی داشته باشید که حالت
    دفع کننده داشته باشن و همسرتون به جای اینکه جذب به زندگی اصلی خودشون بشن برعکس فاصله بگیرن و جذب کوچکترین محبت یا توجهی از دیگری در این شرایط خاص بشن.

فکر کنین به پست هایی که برای شما ارسال کردیم...

در این شرایط خاص باید با رعایت یکسری موارد قدم برمیداشتین، اما مدیریت اوضاع از دست شما خارج شد‌ و در نتیجه همسرتون بیشتر فاصله گرفت و‌جوری رفتار میکنه که براتون تازگی داره.
    صحبت از طلاق یا جدا بودن اینها هیچکدام نفعی برای شما و فرزندتون نخواهد داشت و حتی مرهمی بر آلام شما نخواهد بود. لطفا با صبر، آرامش، مدیریت صحیح و رعایت یکسری موارد مهم کنترل اوضاع رو بدست بگیرین.

همسر شما خطایی کردن و فاصله ای ایجاد شد. اگر شما هم خطایی کنین فاصله ی بیشتری ایجاد میشه و در نتیجه ابتدا خودتون و بعد فرزندتون آسیب خواهید دید. الان وقت بررسی و مدیریت هست نه وقت شمردن اینکه من چه کارهای مثبتی انجام دادم یا چه زحماتی کشیدم.

باید بررسی کرد شاید در زندگی مشترکمان خلائی، عیوبی یا مشکلی وجود داشته که از آن بی اطلاع بودم یا اهمیت ندادم. باید با همسرتون صحبت کنین. هیچ چیزی جای گفتگوی مؤثر رو نمیگیره. اجازه بدید بدون ترس و نگرانی بابت واکنش شما بهتون سرنخ بده که چه چیز باعث بروز این خطا شد. باید شنونده ی خوبی باشین و اون پیش شما احساس امنیت داشته باشه.

خوب فکر کنین...

ویرایش توسط سحر بهاری : چهارشنبه 17 اردیبهشت 99 در ساعت 07:44

2. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

gholam1234 (چهارشنبه 17 اردیبهشت 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)