سلام.
اقا غلام، خب وقتی مشاور گفته فاصلتون قابل چشمپوشی نیست، چرا به حرف دیگران اهمیت میدید؟
مشاور بررسیتون کرده و روی هوا که حرف نزده. پس ذهنتون رو ازاد کنید.
من سالها پیش یه خواستگار داشتم که خداییش از نظر اخلاقی و ایمانی ۲۰ بود. خانوادم هم راضی بودن. البته در شرایط روحی بدی بودم و قادر به پذیرش کسی نبودم. حدود سه ماه فکر کردم. ولی نمیتونستم قبول کنم. هر چی تلاش میکردم و سعی میکردم روی نقاط مثبتش تمرکز کنم، نمیتونستم. ظاهرش به دلم نمینشست. چون ۴ سال هم همکلاسی بودیم و با اینکه واقعا همیشه اخلاق خوبش زبانزد بود، ولی حتی توی دانشگاه هم احساس خاصی بهش نداشتم و مثل برادرم بود برام.
خانواده خیلی میگفتن اشتباه میکنی. خود پسره حتی گریه میکرد. اتفاقا اون سال ماه رمضون بود که بهش جواب منفی دادم. برای شب قدر رفته بود مشهد حرم امام رضا. گریه میکرد میگفت من سید هستم این شب قدری دلم رو نشکنید. ولی من نمیتونستم.
یادمه خودم هم برای اینکه اون دلش شکسته گریه میکردم بعدش. احساس عذاب وجدان داشتم که چرا من که چهار سال تو دانشگاه دیده بودمش و میدونستم ظاهرش برام جذاب نیست، چرا اصلا اجازه دادم بیان؟
خیلیییییی سرزنش شدم از طرف خانوادم. تنها خواستگاری بود که خانوادم رضایت صد در صد داشتن. ولی من نمیتونستم و مسوولیتهاش رو هم قبول کردم.
گاهی میشه فکر میکنم نکنه جدی جدی آه کشیده و وضع من شده این. ولی فکر نکنم اینطور باشه.اونم حدود نه ماه بعدش عقد کرد و الان هم توی گروه تلگرام بچه های کارشناسی، هستش و عکس دخترش رو هم گذاشته. و من واقعا خیلی خوشحالم که خوشبخته. واقعا عین برادرهام بود و هست برام.
درکتون میکنم. سرزنش های خانواده کلا ازاردهنده است. به نظرم بهشون بگید من تصمیمم روگرفته ام و مسوولیتهاش رو هم قبول میکنم و لطفا دیگه دست از سرزنش بردارید.
.
.
.
اون بحث خط قرمز که گفتید که هم مساله مهمیه. مثلا من خودمم با اون خواستگار چند بار عصبانیت نشون دادم و ایشون هم با این اخلاق من مشکل داشتن و بهم میگفت از این اخلاقت میترسم. و خب حتما حق داشته.
نمیدونم مدت اشناییتون چقدر بوده ولی با توجه به اینکه مشاور رفته اید، فکر میکنم حدود چند ماهی بوده. ببینید اگر در ارتباطتون از ایشون عصبانیتی دیده اید، احتمالا نشونه ی تعارضات و عدم درک همدیگه بوده. خب این میتونه دلیل کافی باشه برای اینکه موردهای مناسبی برای هم نبوده اید.
اینقدر شخم نزنید قضیه رو.
ولی به طور کلی برای حل یک مساله، باید اول بتونیم مساله رو دقیق تعریف کنیم.
خیلی وقتها ادم های درونگرا مثل من و شما، نمیتونیم و یا نمیخوایم اون مشکل درونیمون رو بیان کنیم و هی میخوایم اول خودمون در خودمون حلش کنیم و ممکنه راه درستی نریم و یا قضیه رو ناقص به دیگران ارایه بدیم و در نتیجه راهنمایی ناقصی بگیریم و در نهایت مسالمون حل نشه.
.
.
سلام. من ظرفیت پستم تموم شده بود اینجا نوشتم. لطفا به الهه خبر بدید.
الهه جان از خود سایت اسکایپ دانلود کن. موقع دانلود و نصب هم فیلتر شکنت خاموش باشه.
https://www.skype.com/en/get-skype/

علاقه مندی ها (Bookmarks)