به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 بهمن 99 [ 14:20]
    سطح
    55
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 197
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    194

تشکرشده 435 در 224 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    دام دوازدهم

یکی دانستن فرد با رفتارش

این دام شامل بیان اظهارنظرهای کلی درباره‌ی فرد است درحالی‌که در واقع درباره‌ی ویژگی یا رفتاری خاص صحبت می‌کنید. برای مثال، «جیم بی‌ملاحظه است».

حمله به جیم به‌عنوان فرد است و به‌طور ضمنی می‌گوید که بی‌ملاحظگی جزو طبیعت اصلی او است.

اما «جیم بدون من رفت و این رفتار بی‌ملاحظگی است»، حمله به رفتار است، نه به شخص. بهتر است بگویید: «به‌نظرم این نشانه‌ی بی‌ملاحظگی جیم بود که بدون من رفت.» و هنوز هم به طرز بهتری می‌توانید بگویید: «ای کاش جیم منتظر من می‌ماند.»

عبارت «تو احمق هستی» بسیار مخرب است در حالی‌که «کاری احمقانه‌ انجام دادی»، خیلی کمتر مخرب است.

این‌طوری دست‌ کم تمامیت فرد را مورد حمله قرار نمی‌دهید. خیلی سازنده‌تر است که بگویید: «وقتی رنگ را ریختی ناراحت شدم.»

این‌ که بگویید: «وقتی لورین مرا در مهمانی تحقیر کرد، ناراحت شدم»، خیلی بهتر از این است که بگویید: «لورین بی‌شعور است.»

حتی بدترین دشمن شما هم ویژگی‌های قابل تحسینی دارد، و به‌ یقین این در مورد همسرتان نیز صدق می‌ کند

دام سیزدهم

به کار گیری قانون تبعیض

آیا از همسرتان می‌خواهید طبق معیارهایی سخت‌تر از آنچه شما به کار می‌برید، عمل کند؟

«اگر مرا منتظر نگه داری عصبانی می‌شوم؛ اما اگر من دیر کنم ایرادی ندارد»، «اگر من با غریبه‌ها خوش‌ و‌ بش کنم ایرادی ندارد؛ اما تو نباید چنین کاری کنی»،

«اگر من ظرفی را روی پیشخوان آشپزخانه بگذارم خوب است؛ اما اگر تو بگذاری خدا به فریادت برسد»، «اگر والدینم بدون اطلاع قبلی به منزل ما بیایند ایرادی ندارد، اما والدین تو اول باید تلفن بزنند و خبر بدهند».

آیا تصور می‌کنید ایرادی ندارد که همسرتان پیاده برود یا سوار اتوبوس شود تا شما بتوانید با خودروی شخصی‌تان به کارتان برسید؟

و آیا درست است که آنچه دلتان می‌خواهد هر قدر هم گران باشد بخرید؛ اما اگر همسرتان چیزی معادل همان قیمت را بخواهد، توانایی خرید آن ‌را نداشته باشید؟

آیا اهمیت نشانه‌های بیماری همسرتان را دست‌کم می‌گیرید درحالی‌که اهمیت نشانه‌های بیماری خودتان را اغراق‌آمیز جلوه می‌دهید؟

در ارتباط خود از وجود معیارهای دوگانه آگاه باشید و به یاد داشته باشید که رابطه‌ی سالم به رفتار منصفانه وابسته است.

2. کاربر روبرو از پست مفید تبسم آسمانی تشکرکرده است .

باغبان (پنجشنبه 09 مرداد 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)