به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 بهمن 99 [ 14:20]
    سطح
    55
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 197
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    194

تشکرشده 435 در 224 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    پیچراهه

این بار به شهربازی می‌رویم تا مطالب جدیدی درباره‌ی ضمیر ناخودآگاه‌مان کشف  کنیم. بیشتر ما هیجان سوار شدن به قطار هوایی یا چرخ‌ و فلک و یا ترس و وحشت وارد  شدن به تونل وحشت را تجربه کرده‌ایم، اما این‌ بار دنیای پیچ‌ در پیچ یک پیچراهه‌ ی بزرگ را تجربه می‌کنیم.

شما راه خود را از میان پیچ‌ و خم گمراه‌ کننده‌ی یک پیچراهه‌ی بزرگ پیدا کرده‌اید و هم‌ اکنون جلوی در خروجی ایستاده‌اید. حس درونی خود را چگونه توصیف می‌کنید؟

1. این‌ که کاری نداشت! مثل آب خوردن بود!

2. یه کم زمان می‌ بره تا راه‌ رو پیدا کنی، ولی در مجموع کار زیاد سختی نیست.

3. فکر می‌کردم گم شدم و دیگه نمی‌ تونم از اون‌ جا بیرون بیام.

4. یک گروه آدم‌ رو اون‌ جا پیدا کردم و اون‌ها راه‌ رو به من نشون دادن. وگرنه هنوز اون تو بودم.

.
    .
    .
    .
    .
    .

کلید :

مسیر تو در توی پیچراهه با همه‌ی راه‌های بن‌بست و پیچیده‌ی آن، بیانگر پستی و بلندی‌های مسیر زندگی است.
    در دوران نوجوانی اغلب افراد، احساس تنهایی و گم‌گشتگی می‌کنند. احساسی که پس از گذر از این پیچراهه داشتید، بیانگر احساس شما در طول گذر از دوره‌ی نوجوانی به بزرگسالی است.

1. این‌که کاری نداشت! مثل آب خوردن بود!

برخلاف اغلب افراد که دوران نوجوانی را دورانی پر از اضطراب و سرگردانی می‌دانند، شما از این دوران احساس رضایت می‌کنید.

شما این دوران را فارغ از ضربات روانی ناشی از فشار گروه همسالان یا مشکلات روحی خاص این دوره، سپری کرده‌اید.
    از آن‌ جا که بحران روحی جدی‌ ای را پشت‌ سر نگذاشته‌ اید، چشم به راه یک آزمون بزرگ باشید.

2. یه کم زمان می‌بره تا راه‌ رو پیدا کنی، ولی در مجموع کار زیاد سختی نیست.

شما دوران نوجوانی آرامی نداشته‌اید و شب‌ های بی‌ شماری را در نگرانی و دلواپسی راجع به مشکلاتی همچون عشق، دوستی و آینده به صبح رسانده‌اید.
    اما تجربه و درس‌ هایی که آموخته‌اید، باعث می‌شود در برابر سخت‌ ترین مشکلات محکم و استوار باشید.

3. فکر می‌کردم گم شدم و دیگه نمی‌تونم از اون‌ جا بیرون بیام.

اغلب افراد در دوران نوجوانی دوره‌ی کوتاهی را دچار مشکلات روحی یا شخصیتی می‌شوند، اما شما با وسواس فکری و تمرکز بر روی مشکلات واهی باعث به‌وجود  آمدن رنج و عذاب روحی در خود شده‌اید و به همین دلیل هم شخصیتی جدی و تودار دارید. اما حالا زمان آن فرا رسیده تا خود را رها کنید و از زندگی لذت ببرید.

4. یک گروه آدم‌ رو اون‌ جا پیدا کردم و اون‌ ها راه رو به من نشون دادن وگرنه هنوز اون تو بودم.

شما هم مانند دیگر افراد، دوران پراضطراب و تشویشی را تجربه کرده‌اید، اما به‌ خاطر وجود دوستان مهربان و روابط عاطفی مستحکمی که داشتید،‌ سنگ صبوری، مرهم دردها و شریک غم‌های‌تان بوده است و به همین دلیل هم از زندگی‌تان احساس رضایت می‌کنید.
    شکرگزار این نعمت باشید و دوستان‌تان را در موقع نیاز تنها نگذارید.

2. کاربر روبرو از پست مفید تبسم آسمانی تشکرکرده است .

miss seven (پنجشنبه 16 مرداد 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)