به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 بهمن 03 [ 10:42]
    سطح
    58
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 172
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    32

تشکرشده 130 در 63 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط الهه زیبایی ها نمایش پست ها
    . نه اینکه بخوام از قصد و برای درآوردن حرص ایشون اینکارو بکنم.

فرزانه خانم عزیز
    ما همه میدونیم شما قصد اینو نداشتید که حرص ایشونو دربیارید.....منم بارها تو پستم گفتم شما حق دارید ناراحت باشید خسته شده باشید... حتی به اینکه به طلاق فکر کنید....رفتار شما رفتاری که از هر ادم معمولی سر میزنه...مثل خود من شما همه......من حرفم این بود که
    هر دو راه و خیلی خوب بررسی کنید و
    اگه خواستید به ساختن و تلاش دوباره فکر کنید اون وقت باید در مقابل همجین شخصیتی دیگه ی ادم معمولی نباشید باید حرفه ای عمل کنید و این به معنای این نیست که شما باید تلاش کنید تا ایشون عصبانی نشه ...البته که این کارو به مراتب بدتر میکنه
    در مقابل ادم سلطه جو بازی کردن نقش سلطه پذیر غلطه!

ببینید من فقط از روی اطلاعاتم اینها رو میگم قطعا نظر خود شما و دیگر دوستان ارجحیت داره.
    مثلا ی خانم دکتری رو میشناسم که فوق العاده در مورد این جور رابطه ها کار بلده
    ی بار مثالی رو یک بار د گفت

خانم و آقا قرار میذارن برن بیرون ...بعد خانم آماده منتظر تا آقا بیاد...بعد آقا میاد میگه قرارمون بهم خورد چون من میخوام با دوستام برم بیرون....بعد خانم چی کار میکنه ؟ ناراحتیش و قورت میده میگه باشه عزیزم برو....بعد آقا عصبانی میشه داد میزنه مثلا چیزی رو بهونه میکنه....خانم تو دلش میگه نگاه کن به حای اینکه من عصبانی شم تازه دوقورت و نیمش هم باقیه....ولی بازم قورت میده ناراحتیش و و فقط میگه عزیزم من که چیزی نگفتم باشه برو.
    ....خانم وکتر میگفت خب الان هر کسی اینارو بینه میگه آخی خانم چقدر خوبه آقا چقدر بده....ولی من میگم تقصیر خانم...
    .گفتم خانم دکتر چرا؟؟ یعنی باید میگفت که من ناراحتم قرارمونو بهم زدی و فلان!!!.. گفت اره باید طرز گفتنش و بلد بود میگفت...

در مورد اینکه پدران و مادران ما که اینطوری بودن راه به حایی نبردن ..اجازه بدید ی مثال دیگه هم بگم که به عینه تو اقواممون دیدم مال نسل خیلی قبل از ماست

آقا بسیار سلطه جو و خشن و عصبانی .. خاتم هم بسیار مظلوم و سلطه پذیر
    اقا اگه میومد خونه میدید چایی اماده نیست فحش و دعوا و تنش و...
    اقا از درمیومد میپرسید چایی هست؟ خانم هم ساده لوحانه میگفت نه نمیدونستم داری میایی. بعد فحش و فحش کاری شروع میشد...این ماجرا به مراتب اتفاق می افتاد ولی استثنایی هم داشت اونم زمانی بود که عروس زرنگ و خوش کلام تو اون لحظه خونه بود ...تا میدیدن آقای خشن که هیچ کسی جریت نداره باهاش روبرو شه داره میاد... چایی هم نیست.... عروس و میفرستادن جلو تو برو سرش و گرم کن تا ما چایی بذاریم.....عروس بدون اینکه بترسه میرفت میگفت اقا جون سلام آقا جون خسته نباشی دستهاتو بشور تا ی چایی برات بیارم صبر کن حوله بیارم اینجا میشینی یا حیاط...چی شد که زود اومدی ..
    .انقدر اقا جونو به حرف میگرفت تا چایی هم اماده میشد..
    .در واقع آقا اون حس توجهی که میخواست رو میگرفت وگرنه که چایی پنهان کردن نیازش بود!

ببینید من اصلا خدایی نکرده شما رو سرزنش نمیکنم اصلا نمیگم شما اینجوری بودین شما اونجوری بودین....فقط میگم میشه تا حد زیادی بسازید ولی حتی اگه در راستای طلاق هم بخواهید پیش برید و نخوایید انرژی بذارید نمیگم کار غلطیه...گفتم طلاق ی سوره به نامشه...انتخاب با شماست.

الهه زیبایی سلام
    راستش من پستهای فرزانه جان را کم و بیش خواندم و در جریان زندگیشون هستم
    اما الان ی نقدی به شما دارم . چرا در هر اتفاقی که در زندگی زناشویی میفته فقط و فقط زن هست که بلد نیست درست رفتار کنه و آخرش مقصر ماجرا شناخته میشه ؟؟؟ (با توجه به موردی که از طرف خانم دکتری که نام بردید میگم ) خواهش میکنم انقدر این جملات را ما خانمها در حق همدیگه بیان نکنیم.

ببینید من با مرد بددهن و فحاش زندگی نکردم و نمیتونم حس فرزانه جان رو درک کنم اما پدر خودم فرد عصبی بود که سر هرچیز کوچیکی بهانه میگرفت و داد میزد و ما مجبور به سکوت میشدیم و این اصلا ربطی به بلدی و سیاست و اینا نداشت ما فقط برای تمام شدن اون ماجرا مجبور بودیم سکوت کنیم تا پدر آروم بشه . در حالیکه پدر من اصلا بددهن و فحاش نبود فقط عصبی میشد و با بی منطقی تمام داد میزد. اما به شدت فرد حمایتگر و پشتیبان زن و فرزندانش در مقابل خانواده ی خودش بود.اما من بخاطر همین ویژگی پدر کسی رو انتخاب کردم که بسیار آروم بود و داد نمیزد و هیچی نمیگفت اما انقدر دهن بین و وابسته عاطفی به خانواده ش بود که زندگی باهاش غیر قابل تحمل شد.

من معتقدم این نهایت بی انصافی هست که در جامعه ی ما هر اتفاقی میفته فقط و فقط خانم باید صبور باشه باید قدرت تحمل داشته باشه باید سیاست داشته باشه و هزاران هزار باید دیگه

زندگی با این مردان واقعا سخته . شاید ما هیچ کدوم نتونیم فرزانه جان رو کامل درک کنیم. در مقابل این آدمها فقط باید سکوت کرد اگر بخوای مقابله به مثل کنی که اوضاع بدتر میشه اما واقعا سکوت تا کجا !!! تا کی !!! جمله شما خیلی درست بود که در مقابل نقش سلطه جو بازی کردن نقش سلطه پذیر غلطه

من اصلا ایشون رو به طلاق تشویق نمیکنم . طلاق درد داره، زجر داره خودم دوساله در شرف جدایی هستم و پله های دادگاه رو بالا و پایین میرم و فقط دارم با ی غم عجیبی زندگی میکنم و حس میکنم حالم هیچ وقت خوب نخواهد شد.

اما چیزی که من فکر میکنم و در اطرافیانم دیدم اینجور آدمها تا وقتی خودشون متوجه بد بودن رفتارشون نشوند و نخواهند که تغییر کنند واقعا کار خاصی خیلی نمیشه انجام داد.

من دوست دارم که فرزانه جان راه حل زندگیشو پیدا کنه و براش آرزوی خوبی ها دارم

2. 3 کاربر از پست مفید mina_ تشکرکرده اند .

فرزانه 123 (پنجشنبه 16 مرداد 99), الهه زیبایی ها (جمعه 17 مرداد 99), بهاره جون (جمعه 17 مرداد 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)