به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array
    خواهش میکنم
    عبور

بنظرم بهتر هست شما از اون بلاها یا خاطرات تلخ عبور کنین، چون فکر کردن به اونها انرژی زیادی رو هر روز از شما میگیره و باعث میشه شما در موضع یک قربانی باقی بمونید و در نتیجه از رشد و قدرت فاصله بگیرید، همچنین میتونه منجر به افسردگی ، اضطراب ، وسواس و ... هم بشه. گذشته یعنی دیروز، دیروز تموم شد و باید برای فردا و هفته های بعد تصمیم گرفت.

شما الان فردی هستین که کنترل شرایط بدست اونه و البته آگاهی دارین و بجای انتخاب رفتارهای غلط سعی کردین مشاوره بگیرین، اما والدین شما قربانی هایی هستن که شاید هیچوقت چنین بستری براشون فراهم نشده که حرف بزنن، شنیده بشن و ...اونها هم در جای خودشون نیازمند درک و محبت و توجه هستن. شما اگر اونها رو ببخشین و با اونها خوب رفتار کنین تأثیر مثبتی بر روشون میگذارین . شاید والدینتون از شما فرصت هایی رو گرفتن ولی اینو فراموش نکنین دنیا پر از فرصت های کشف نشده هست و میتونین باقی عمر درازتون رو صرف کشف های شیرین کنین، مثل همه ی ما.
    شما در بخشش نمیتونین یه چوب جادویی دستتون بگیرین و بگین فلان قسمت خاطره ها و ناراحتی های منو پاک کن. نه گذشته فراموش نمیشه ولی میشه ازش عاقلانه عبور کرد. بخشش در وهله ی اول لطفی هست که شما برای رسیدن به جایگاهی که لیاقتش رو دارین، بخودتون میکنین.

لازم هست ؛
    ۱. موقعیت های تنش زا رو شناسایی کنین. مثلا من وقتی تحمیلی حرف میزنم واکنش تندی میبینم ، پس شیوه خودم رو در بیان تغییر میدم. راستی شیوه ی گفتگوی صحیح و مؤثر چیه؟
    * رفتار گرم و‌ صمیمی
    * انتخاب زمان مناسب برای گفتگو
    * سخن روشن و‌ بدور از ابهام
    * استفاده از کلماتی مثل ( مامان عزیزم )_ ( پدر جانم ) و... بجای صدا زدن اسم یا...
    * فکر کردن روی مسئله ای که میخواین بیان کنین
    * جدا کردن مسائل غیر ضروری برای گفتگو
    * خلاصه گویی و عدم پر حرفی
    * خوب گوش دادن (۱)
    * تقویت تماس چشمی
    * مدیریت احساسات
    * استفاده از کلمات و جملات مثبت
    * تشکر و قدردانی از زحمات یا تلاش های فرد مقابل
    * توجه به لحن و تن صدا خود
    * قرار گرفتن در فضای مناسب و آرام
    * عدم سرزنش، توهین، تمسخر، مقایسه و ... با والدین دیگر
    * تقویت اعتماد بنفس خود
    و...

۲. مسئولیت پذیر باشین و در نقش خودتون خوب عمل کنین. مثلا خونه رو گردگیری کنین و به مادرتون بگین خونه رو گردگیری کردم. مادر شما بشین و بگو چه غذایی دوست داری تا آماده کنم و ... در واقع اونها میبینن که باری از دوششون کم میشه و انعطاف بیشتری بخرج میدن.

۳. قبلا گفتم نمیتونیم کسی رو تغییر بدیم ولی اگر خودمون تغییر کنیم نصف راه رو رفتیم ، اگر محبت کردن رو تمرین کنیم به اونها نشان میدیم دوستشون داریم، اونها هم حالت تدافعی نمیگیرن و این پیام ها رو از ما کم کم دریافت میکنن.

(۱)
    شنونده ی خوبی باشین. تا حدی که پدر و مادر ،برادر و ... بتونن بدون نگرانی از سرزنش، تمسخر، توهین و در کل تنش آنچه که در ذهنشون هست رو برای شما بیان کنن. وقتی هدفتون درک کردن ، نه جواب دادن باشه، میشه این انتظار رو داشته باشین شما هم در گفتگوها و رسیدن به خواسته ها موفق بشین و سخنانتون شنیده بشه. وقتی قرار باشه فقط خودتون حرف بزنین و حتی یکبار پای حرفای دیگری ننشینید اونها همچنان ارتباط نمیگیرن.
    ازشون بخواین براتون حرف بزنن، از خاطرات، از نگرانیها ،از آرزوهاشون...

این روند قربانی قربانیان دیگر شدن باید یک جایی، یک روزی متوقف بشه، چه بهتر شما با رفتارهای درست این روند رو متوقف کنین و اون رو به نسل های بعدی و خانه ی بعدی نبرید. برای همین گفتم الان همه چیز بشما بستگی داره.
    ویرایش توسط سحر بهاری : جمعه 31 مرداد 99 در ساعت 17:24

2. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

قوي_درياچه_الماس (شنبه 01 شهریور 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)