سلام.
امیدوارم بهتر باشید و یا به زودی بهتر بشید.

دوست عزیز، منم دوران افسردگی رو داشته ام ولی شکر خدا خیلیییی بهترم. پس اگر من و خیلیای دیگه تونستیم، شما هم میتونید.

حالا با اجازتون منم یه سری نکات از تجربیات خودم بگم. شاید به دردتون خورد. (البته اگر به حرفهام اونقدر احترام بذارید که از همین حالا به قصد رد کردن و توجه نکردن و بی تفاوت گذر کردن، سراغش نرید. بلکه اگر من یا دیگران داریم وقت میذاریم براتون و با این کار نشون میدیم که برامون مهم هستید و دوستتون داریم و میخوایم حال بهتری داشته باشید و در حد خودمون اگر میتونیم کمکی کنیم، شما هم برای ما احترام قایل باشبد و به حرفهامون توجه کنید. نه اینکه فقط بخونید و رد شید.)

اصلا بحث منن نیست. بحث اینه که ما هم دلمون میخواد تاثیر مثبتی از حرفهامون در شما ببینیم تا امیدوار بشیم به ادامه کمک کردن.

خب، حالا حواستون جمع من هست؟ بگم؟
هر وقت آماده بودید، اعلام کنید تا شروع کنیم. حرفهایی براتون دارم که فکر میکنم تا حد زیادی بتونه کمکتون کنه.

من شب ها حدود ساعت ۹ میام ببینم اعلام آمادگی کردید یا نه. تا سه شب چک میکنم. اگر آماده بودید بگید بسم الله.

اگر هم تا ۳ شب اومدم و خبری ازتون نبود، خب دیگه هیچی. میرم برسم به کار و زندگی خودم.

فقط یادتون باشه اگه اعلام امادگی میکنید، به معنای تعهد دادن برای عمل کردن به توصیه هاست.

تا اون موقع خدانگهدارتون.
امیدوارم بسم‌الله گفتنتونو ببینم.