نوشته اصلی توسط
gholam1234
سلام. خب نمیدونم چرا دوستان چیزی ننوشتن! خب من یکی دو تا سوال دارم میپرسم.
من فرصتش و نداشتم سوالتون هم مبهم بود
1- اون دختر خانم یه جمله کوتاه گفت I'm so ugly!، بعدش خانمه سه دقیقه براش توضیح داد
و هم اینکه گریه کرد علت گریه اش جی بود؟؟؟
که نه تو زشت نیستی، تو پوست شکلاتی داری! دندونای سفیدی داری و .... ولی این صحبتا به نظرتون قانع کننده هست برای یه نفری مثه اون دختر خانم کوچولو؟
بله هست
همین که فکر کنه یکی دوستش داره و برای کسی محبوب هست کافیه.مگر اینکه وقتی بزرگ شد بره تو قاب های بیمار گونه ...
2- باید هممون قبول کنیم که خانم کوچولو زیبا نیست،درسته؟؟؟
بله از نظر منم نیست ولی خیلی ها تو این دنیا هستن که از نظرشون این بچه هم زیباست ....نگاه و سلیقه ادم ها فرق داره ... این بحث معیار زیبایی خیلی مفصله
خب چرا سرش کلاه بذاریم، بهش بگیم خدا تو رو اینجوری خلق کرده، زیبا هم نیستی دیگه! درست میگم؟
بله این خوبه ....حالا شاید به خاطر سنش ....فعلا تا بچه است با افکار مسموم بزرگ نشه بعد بزرگ که شد خودش به این نتیجه میرسه
از طرفی بین صحبت هاش خیلی اشاره کرد که تو هم جیزهای خوب دیگه ای داری چال گونه...توانایی هات مهربونی ...
3- اصلا چرا خدا اینجوری آدما رو خلق کرده، بعضیا رو زیبا، بعضیا رو ....؟؟؟ اصلا هدفش چی بوده؟
خیلی تفاوت های دیگه هست
احتمالا میخواسته بهمون بگه چیزهای دیگه ای وزن سنیگین تری داره
4- چرا دختر خانم کوچولو این مسئله به ذهنش خطور کرده؟ چرا خودش رو زشت قلمداد کرد؟ مگه غیر از اینه که ما هممون یه برداشت درونی از خودمون داریم؟ چرا این دختر خانم برداشتش این نبود که من چقدر زیبام؟
حتم به یقین یه بچه سفید پوست بهش اینو گفته
و اونم از بزرگتری شنیده وگرنه تو دنیای بچه ها این چیزها نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)