***مشاور پیشنهاد خوبی داده
هم شما و هم همسرتون این پیشنهاد را شنیدید و به قول شما فقط اجراش مونده .
همسرتون هم کار خوبی کرده زنگ زدن به پدر گرامیتون و معذرت خواهی کردن .
از طرفی وقتی خانواده یاد خاطرات قدیم میافتن که مثلا : چرا اینجوری شد ، نباید این کار را می کرد و ....
از همسرتون دفاع کنید و بگید یه اتفاقی بود افتاد و هر کدام هم سهمی داریم حالا یکی کمتر و یکی بیشتر ..ولی می خوایم این چیزها را فراموش کنیم و از اول شروع کنیم .
پدرتون دل چرکی نیست ،،،همون قضیه پادشاه هست .
پادشاه با پادشاه هم ( داماد - پدر زن ) ، تکنیک های خودش را می طلبد که خارج از بحث تالار همدردی هست
***واقعیتش من که بودم حضوری می رفتم و حضوری بهتره ....ولی بایدی وجود نداره به نظرم ،،مهم اصل مسئله هست که حل بشه .
تو حل تعارض ها منافع جمع مهمه و این انعطاف برای همه هست و باید باشه .( چه خانواده شما و چه خانواده همسرتون )
چون مشاور با شرایط و روحیه هر دو بزرگوار آشنا هست ،،،از مشاور بپرسید و اگه مشاور نظرشون این هست حضوری بهتره ، بگید مشاور با همسرتون صحبت کنه،،البته بدون حضور شما .
نکته ای که در این جا هست اینکه اگه هم می خواین خودتون صحبت کنین ،،با هسرتون یه قرار بذارید و در این مورد صحبتتون جوری باشه دستوری نشه .
یه جوری باید پازل را بچینید طرف پازل شما را انتخاب کنه و اگه انتخاب هم نکرد اتفاق خواستی نیافتاده .
به همسرتون بگید :
"" به نظر شما بهتر نیست تو این کرونایی که می خوایم مهمانی بگیریم شما حضوری بیاین و پدر و مادرم را دعوت کنید گُلم ؟
این کلمه گل خیلی مهمه دقت داشته باشید :)
البته می تونید اون کلمه کرونا را حذف کنید :)
خانم های تالار بهتر میتونتد جمله سازی کنند ،،یه نمونه مثال بود .
البته این جمله سازی ها شما در خانه باعث میشه مردتون بیشتر یاد بگیره و اون هم بیاد و روشن بشه .
خب ، بعد ببینید نظرشون چیه .
ببنیید چه اصتحکاکی بوجود مییاد .
یه تکنیک هست به نام تکنیک پای جرات مند !
یعنی جراتمندانه حرفتون را بگید ،،،به طوری که منافع ، احترام و ... طرفین حفظ بشه و هردو هم برنده بشید .
ولی نباید وابسته به نتیجه شخصی خودمون باشیم ( منافع خانواده مهم تره )
بعدش بگید اگه شما بخواین ، من هم پدر و مادر شما را دعوت می کنم( حالا با هر روشی ) ( این مورد می تونید مطرح نکنید - بستگی به خودتون داره )
در کل یه امتیاز بدید ...یه امتیاز بگیرید .
بعضی موقع ها یه امتیاز میدیم و چندین امتیاز می گیریم .
مثل طبیعت که یه دانه سیب می کاریم و طبیعت، 10 ها سیب به ما میده .
زیاد سخت نگیرید .
موفق باشین

علاقه مندی ها (Bookmarks)