درود
۱. نقل شده یک استاد یوگا سالها در صومعه ای دور افتاده در جستجوی صلح و آرامش بود. تصمیم گرفت به جهان بیرون سفر کنه و آرامش و صلح درونی خودش رو وارد دنیای بیرون کنه و اونو بنمایش بگذاره. اما وقتی وارد فرودگاه شد و نتونست چمدونش رو پیدا کنه و آشفته و عصبی شد.
این مطلب چه چیزی رو بما گوشزد میکنه؟ لطفا توضیح بدید.
۲. جای خالی ها رو پر کرده و سپس باقی جملات رو تکمیل کنین.
_ به احتمال زیاد هر کسی درون خودش یک جایی شبیه به تالار ....... دارد، که حتی از خودش هم ......... نگه میدارد و میشود تمام صحنه ها و اثاثیه داستان کودکی اش را درون آن پیدا کرد. کسانی که بیشتر از همه تحت تأثیر محتویات این تالار قرار میگیرند ....... ( تکمیل کنین )
_ مبارزه با ......... از مبارزه با جاهل مهم تر است. جاهل زير زمين ........... و در آن تاريكى نمناک رشد ميكند و به وقت خواب آدميان ........... ( تکمیل کنین )
۳. شعری رو که در نظر دارم با توجه به حکایت زیر حدس بزنین از چه شاعر معاصری هست و لطفا شعر رو هم برای ما بنویسین. ( او از کودکی به هنر شعر و نقاشی و موسیقی علاقه مند بود و اولین شعر خودش رو در سن هفده سالگی سرود. )
روزی توانگری فرد مسکین نابینایی رو دید که در حال شکرگزاری به درگاه خداوند هست. به او گفت من باید شکر خدا کنم که تندرستم، جاه و جلالی دارم و اگر من رو کسی در حال شکرگزاری ببینه عجیب نیست. اما تو در این حال شکرگزاری میکنی و بسیار عجیبه، چه نعمتی تو رو به شکرگزاری هدایت کرده؟ مرد مسکین گفت نعمتی بالاتر از اینکه روی تو رو نمیبینم؟
۴. این موسیقی بی کلام اصیل ایرانی رو دانلود کرده و اون رو گوش کنین. در مسیر شنیدن این نوا ما رو چند جمله مهمان کنین، تا بماند به یادگار برای یاران همدردی.
۵. بنظر شما که عضوی از جامعه هستید، علل اقبال و توجه برخی جوامع در دنیا نسبت به مسئله ی توسعه ی علم، فناوری، آگاهی و ... و در نتیجه رشد و پیشرفت روز افزون و در مقابل اون اقبال برخی دیگر از جوامع به موضوعات کم ارزش و بیهوده و... و در نتیجه عقب ماندگی و آسیب چه هست؟
جدای از نقش مسئولین، والدین در هدایت این گرایش ها برای آینده فرزندانشون چه سهمی دارن؟ و چه کاری باید انجام بدند؟
۶. تصویر زیر رو ببینین، چه چیزی ارزشمندی رو در اون کشف کردین، در موردش بنویسین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)