دوست خوبم (ساده بگم) از تبریکت ممنون برام دعا کن که بچه سالم و صالحی خدا بهم بده راستشو بخوای بعضی وقتها خیلی میترسم که مبادا از بچه ها الگو بگیره و اون هم بچه شروری بشه چون همه توی یک خونه هستیم و از هم باید الگو بگیریم و بچه ها از همدیگه بیشتر الگو پذیری دارند دخترکوچکم به من بشتر وابسته بود و بهتر بود ولی امسال اون هم دیگه قابل کنترل نیست و خیلی جسورانه تر شیطنت می کنه و به وضوح میگه مگر می تونی چی کارم کنی؟...
فکر کنم صبر رو از مادرم یاد گرفته باشم چون مادرم واقعا زحمت کش هست و بدون چشم داشتی برای هر کس که ازش کاری بر بیاد کار انجام میده مادرم واقعا ستودنی است مادرم خیلی از من صبورترو باگذشت تره.
شوهرم واقعا مرد آرام و متینی هست و به هیچ عنوان عجولانه و بدون فکر کاری نمی کنه و خودش کاملا متوجه شرایط روحی من و بچه هاست و به من در مقابل اذیتهای بچه ها دلداری میده و فکر کنم یکی از ترفندهاش اینه که منو حامی و پناه خودش و بچه ها میدونه و همین مسئله باعث میشه که من بیشتر صبوری کنم و بی دریغ به من محبت می کنه و رفتارش با بچه ها هم خیلی خوبه و از در دوستی با اونها برخورد میکنه البته بچه ها متوجه اخلاق خوب پدرشون شدن و کمی از این موضوع سوء استفاده میکنند ولی چه میشه کرد نمی شه خیلی بهشون سخت گرفت از من بیزارن و اگر از پدرشون همی بیزار بشن مشکلات ما چندین برابر میشه
توکل به خدا

علاقه مندی ها (Bookmarks)