نقل قول نوشته اصلی توسط sorena_arman
من با کسی مشورت نمی کنم که من رو مدیرشرایط بدونه!! این دیدگاه منه. زندگی یا سنتی و یا مدرن!! من با مشورت کردن مشکل ندارم. اصولا زنی رو که باهاش نخوام مشورت کنم رو نمی گیرم. این هم حقه اونه و هم وظیفه اون که به من کمک کنه. و متقابلا من هم همین طور. اما در شرایطی با همسرم مشورت می کنم که اون به من به عنوان یکی از دو نفر مسئول در برابر زندگی و نه مدیر شرایط نگاه کنه. ما با هم برنامه می ریزیم. با هم مشکلات رو حل می کنیم و متقابلا به یک اندازه!! از همدیگه انتظار داریم.
مشکل در طرز تفکرتون وجود داره. شما تحت تاثیر هستید. تاثیر افکاری که ساختید برای خودتون و افکاری که به ذهنتون تزریق شده!!! 18 فاکتور هم سطح این رو به وضوح نشون می ده. با یه مشاور صحبت کنید حتما و از ایشون بخواید که کمکتون کنه که نیازها و علایق واقعیتون رو براتون تفکیک کنه.
اگر نخواید اولویت بندی کنید بهتره فعلا قید ازدواجو بزنید.
من فکر میکنم نتونستم دقیقا منظورم رو برسونم. ببینید از دیدگاه من همه انسانها نیاز دارند که شرایط خودشون رو مدیریت کنند. مرد و زن هم نداره. وقتی میگم قدرت مدیریت داشته باشه یعنی اینکه انتظار دارم با برنامه باشه و وقتی جایی دچار مشکل شد دست رو دست نذاره و قدرت اقدام رو داشته باشه. بلد باشه که چطور مشورت بگیره و راهی برای حل مشکل پیدا کنه. البته با کمک من. نه اینکه منم بشینم و خودم رو کنار بکشم که آقا مشکل خودت هست خودت هم برو حلش کن. نه اینطوری نیست. خب آقای سورنا من از شما سوال دارم. شما جای من. کدوم یک از مواردی رو که من مطرح کردم رو می تونید چشم پوشی کنید. برام توضیح دهید. یا اولویت بندیش کنید. خوشحال میشم نظر شما رو در این مورد بدونم.