خانوم مارال در صیغه یک مرد با یک زن مطلقه و غیر باکره ازدواج می کنه. یکtrade off ساده است . مرد تامین کننده زندگی و نیازهای زنه و زن تامین کننده نیازهای یک مرد. شما برای بقیه باید تعیین کنید که چجوری زندگی کنند؟!!! شما صیغه رو تایید نمی کنی؟ خوب نکن. برو ازدواج کن (که البته شخص شما ازدواج کردی). یک زن و یک مردی که می خوان با هم صیغه بشن و خدا و پیغمبر هم تاییدشون می کنه از شما باید اجازه بگیرند؟نوشته اصلی توسط مارال
والله اگر من هم ور دل بابا ننم می نشستم نه سربازی نه دردسر پیدا کردن کاری نه حرص درآمد اون کار نه خرج عروسی و... و اصلا صبح تا شب از اوضاع اقتصادی مملکت نیاز نبود چیزی بدونم که مگه مریضم ازدواج نکنم.تازه یه بنده خدایی میاد دست بوسی حالا ببینیم چی می شه. از بین ویترین خواستگارها اونی که بیشتر توقعاتم رو ارضا کنه( وباید دونست این توقعات آخه در قبال چی؟!!!) انتخاب می کردم، اگر جنس زن بودم و همین زن بودنم برای من توقع ایجاد می کرد ، اگر من هم به قول ساحل خانوم " زن همه ناز است و مرد همه نیاز" توقعی که ازم می رفت ناز کردن بود!! که مگه دیوانم ازدواج نکنم. بعد از ازدواجم یه روز از خونواده طرف ایراد بگیرم یه روز از خودش، یه روز من بهش شک دارم، یه روز دیوار کجه یه روز چرا دیوار اینقدر صاف شده. یه روز منو درک نمی کنه و با من صحبت نمی کنه یه روز این چه مردیه مرتب به من زنگ می زنه این یه مرد وابسته است و تمام نیازهامو تو طرف مقابلم جستجو کنم ساعت 9.5 شب همسرم خسته و کوفته بیاد خونه بگم" تو چرا ندیدی امروز مدل موهامو عوض کردم!! همتون همین طورید ..." وباهاش یه دوهفته ای بد بشم تا نازمو بکشه ، یا توقع داشته باشم که اون منو با خودش ببره بیرون که من پوسیدم تو خونه و..مگه بیمارم که ازدواج نکنم.بعد هم یکی از من پرسید چرا اینقدر متوقعی بهش می گم " شما خانومها رو درک نمی کنید. خانومها حساسند!!" یه جواب دندون شکن که طرف مقابل خفه شه.اما من به شما جواب می دم" این خانومها خودخواهند. از بس نازشون کشیده شده. از بس رمان عاشقونه خوندن فکر می کنند یکی با اسب سفید باید بیاد دنبالشون..."منم تو زندگی اگه کسی ازبس ازم توقع نداشته از بیکاری از سوراخ دیوار هم ایراد می گرفتم!!!
بارها گفتم شما(نه شمای مارال که شما برخی از خانومها) دارید از منظر خودتون و ذهن کاملا متوقعتون که بیشتر دنبال یک برده می گردید به قضایا نگاه می کنید. به هر حال هر کسی دیگه اینطوری و با این روشهای پوسیده خر نمی شه.
مگه کم حقوق دارید تو این کشور خراب شده.
اگر می خواید 2009 ی زندگی کنید که دیگه این لوس بازیها که همسرم به من خیانت کرده و قبلا دوست دختر داشته و زن باکره و... معنی نداره(لوس بازی از دید یک انسان 2009 ی و مدرن)
البته مدرن!!!!![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)