عزیزم داری صغرا و کبرا می چینی که ما را قانع کنی یا خودت را ؟! عزیزم تو در وضعیت خوبی نیستی و این کاملا مشخص است . دوست من در حد چت و ایمیل و ... اینجور چیزها نباید ارتباط داشته باشی و برای تو این رابطه خطرناک است این را می توانی بفهمی ؟ بعد هم دوست من مگر قحطی مرد آمده که می گویی حسرت یک عمر خواهی کشید . تو اصلا چه تجربه ای از این مرد و همین طور مردهای دیگر داری ؟! تو در این رابطه دچار توهم شده ای و برای خودت چیزهایی ساخته ای که اصلا وجود ندارد و می خواهد به ما ثابت کنی که کارت اشگال ندارد . دوست من تو خودت می توانی برای زندگی ات تصمیم بگیری و این تصمیم درست نیست و تو اشکالات اساسی داری . در تالار همدردی هم آقایان نظریات دوستانه می دهند دلیل ندارد کسی عاشق کسی بشود ، باید اول هدف مشخص باشد و بعد هم جنبه داشتن از رویارویی با یک جنس مخالف . تو باید هدفت را برای ورود به آن تالار مشخص می کردی ، تو رفته بودی که عاشق بشوی و مرد زندگی ات را پیدا کنی ؟! راستش را بگو . این که نشد . خیلی جاها ممکن است آدم مرد خوب و عالی ببیند . مگر قرار است فوری عاشق بشویم ؟! و بعد هم ضغری و کبری بچینیم و دلیل بیاوریم . دوست من تو داری اشتباه می کنی و باید هم رفتارت را از ریشه عوض کنی . من نمی فهمم . تو اگر از این رابطه بیرون بیایی که باید بیایی بازهم در معرض خطر هستی باید فکر اصولی برای خودت بکنی .

علاقه مندی ها (Bookmarks)