با سلام
من و شوهرم چند ماهی است که ازدواج کردیم و علاقه زیادی به هم داریم. با همدیگر مشکل خاصی نداریم ولی با مادر شوهرم مشکل بسیار داریم که فعلا به خدا سپردم که کمکم کند .
مدیر همدردی در موضوع قبلی که درخواست کمک کردم گفتند که انرژی ات را برای شوهرت استفاده کن ، ولی من نمی دونم چطور .
ولی اینبار راهنمایی که نیاز مبرم به آن دارم این است که چطور به خانه و زندگی ام روحیه بدهم
الان حدود یک ماهی است که شوهرم بی حوصله و دمق شده است ، همش میگه حوصله ندارم .
رفتاری نشون می ده که انگار استرس داره
آرامش نداره .
به نظرم زندگی برایش یکنواخت شده .
امکان مسافرت هم برایمان نیست .
با توجه به اینکه شوهرم از خانواده اش دور است ، من دلم می خواد شادش کنم ، علاقه مند به زندگی اش کنم . به زندگی ام نشاط زیادی بدم ، غرق خنده و شادی باشه . نمی خواهم زندگی ام رو به کسالت و یکنواختی بره ،
فکر کردم اگه هر کسی نظری بده ، هم مشکل من حل شده و هم این موضوع جدید مورد استفاده زوج های دیگه قرار می گیره .
کاش یک کتاب خیلی خوبی در زمینه" زندگی مشترک را شاد و محکم نگه داریم "وجود داشت .
یک موضوع دیگه هم هست که می خوام راهنمایی ام کنید ، من چطور باید تمرین دریا دلی کنم ؟
چطور ظرفیت پذیرش انتقاد را در خودم بالا ببرم ؟
شوهرم دائم از کارهای من ایراد می گیره ، چرا می گذاری ظرف ها جمع شود؟ آب حمام را سفت نبستی ؟ کفش هایت را واکس نمی زنی .
به نظرم این رفتار بیشتر بهانه گیری است و علت اصلی آن بی ذوق بودن به زندگی است ، ولی نمی دونم عکس العمل صحیح چیست .
دوست دارم از الان که اول زندگی ام است روش صحیح شوهرداری را بدانم .
دلم یک زندگی ایده آل می خواهد .
بلد نیستم
کمکم کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)