دمت گرم، تا باشه دشمن شیعه به ما بد و بیراه بگه، افتخاره!
و اما بعد، اینارو بخون و بزن به چاک جاده، برو فکراتو کن، یا رومی روم شو، یا زنگی زنگ:
1:حکم حرام علما بخوره توی سر پیروان احمقشون وقتی خلاف حکم ائمه علیهم السلام حکم میدن.( فضربوه بالجدار، اینو که می دونی؟)
2: ولایتی که من دم می زنم ازش، ولایت امام معصوم و بدون اشتباهه، نه ولایت هر کس و ناکسی
3: بله، من منافقم با دشمنای ولایت علی و بچه هاش. اصلا دشمنم با دشمنای ولایت علی و آل علی. انا حرب لمن حاربهم .هل من حریف؟ و وقتی کسی چون تو به چون منی بگه منافق، اسباب مباهاته، این بهترین تعریفه که یه دشمن از من داره. ممنونم.
3:مرحوم آیت الله همدانی از بزرگان علمای ما شیعه در کتاب مصباح الفقیه- قسمت الطهاره صفحه 568 از محمد بن عیسی روایت کرده که:
در نامه ای خطاب به امام هادی علیه السلام {امام دهم ما شیعیان (گفتم ما، چون در برابر جماعت سنی و ناصبی، ما شیعه هستیم، اگر تو نیستی به جهنم)} پرسیدم برای تشخیص ناصبی بون کسی بیش از این نیازی هست که ببینیم آن دو نفر( عمر و ابوبکر) را بر امیرالمومنین علی علیه السلام مقدم می دارد و آنها را امام می داند؟
از آن حضرت جواب آمد که : هر که چنین باشد ناصبی و دشمن امیرالمومنین علیه السلام است.
4: دیدی باختی؟ دیدی رفیقات ناصبی در اومدن از آب؟
حالا برو و برای مظلومیت دشمنان علی گریه کن، برای نجات ناصبی ها بجنگ، برای پیروزی دشمنان اهل بیت خودت رو نصف کن، بگو شایعه است، امام هادی شایعه است؟!!! خاک بر سر نفهم کسی که توی خونه خودش طلا داره و چشمش دنبال گند مردمه! مهم نیست. امام معصوم ما چنین فرمودند. ما هم چنین می کنیم.
حیف از خر، که اونم بندگی خدارو می کنه از امثال خیلی ها بهتره!
خدا همه ما رو به نور خودش هدایت کنه
سایه ات کم