نقل قول نوشته اصلی توسط sedmammad

کیوان بزرگوار:
اینها که گفتی رو نسبت بهش علم نداری، نخوندی، اما من مطالعه کردم.
ممنون دوست عزیز بزرگواری ما هم از شماست.بنده عرض کردم قصد بحث (که میدونم منجر به مشاجره میشود)کردن ندارم.وگفته خود رو خیلی شیوا رسا رسوندم.بازهم میگم به عقاید هم احترام بگذاریم.طرز نگاه من وشما واونها نسبت به دنیای امروز و گذشته خیلی فرق میکنه.
شما چرا میخوای عقایدت رو تحمیل کنی بردارمن ؟!من یه دیدگاه دارم شما یه دیدگاه من خدا رو میپرستم شما هم همینطور(تمام) نمیخوام چیزی به من تحمیل بشه حتی بزرگترین مرجع رو برام بیارن به اون اکتفا نمیکنم .چرا؟ ؛من اول از همه به کتاب خدا که به منزله قانون اساسی دین اسلام هست مراجعه میکنم.به خود خدا .و بعد تفکر( خدا نیروی تفکر رو به من داده )؛ چندین کتاب رو مثلا"مطالعه میکنم بعد با همون تفکر و سبک سنگین کردن موارد و مراجعه به عقل تصمیم میگیرم.و نگرش خود رو به این چنین مواردی وموارد دیگر اتخاذ میکنم.بنده از خودم حرف در نمیارم و هیچ وقت جرأت این رو به خودم نمیدم که نا آگاهانه بنویسم.شما در اکثر پستهای ارسالی این تایپک به کتاب صحیح بخاری اشاره نمودین.در بسیاری از نقاط این جهان پهناور چیزهای که شما به اون اشاره کردی در اون کتاب وجود نداره و چیزهای که در اون کتاب به اون اشاره شده در کتابی که شما مطالعه کردی هم همینطور (.اسم کتاب جهت مثال بود)ما صفات خدا رو داریم به اونها مراجعه میکنم.به روان و روحم مراجعه میکنم.و سعادت ما هم در همینه
در کل بنده کاری به این اختلافات ندارم؛عرض کردم من این هارو به دیده احتمال می بینم نه واقعیت .و در رسیدگی به این موارد چیزی عاید من نمیشود.ما بارها وبارها در رزو وشب این جمله را تکرار میکنیم ولی فکر نکنم با ژرف
ایاک نعبد وایاک نستعین.
-------------------
پاینده باشید درپناه حق.
بدرود