سلام. سلام. ممنون از همه ی دوستان. من زیاد برام مهم نیست که اون بر گرده یا بر نگرده. یا اینکه الان زانوی غم بغل بگیرم که چرا...الان هفت ماااااه گذشته. من به دلیل شرایط سخت خانوادگی که داشتم خیلی تنها بودم. یعنی یه جورایی رو پای خودم بودم... این برام تو دو سه هفته ی اول مثه شوک بود. نه مثه شوکی که همه ازش میگن. (به خاطر مشکلات قبلیم تحمل این یکی برام خیلی ی ی ی سخت بود) کلی اون روزای آخر گریه و زاری و ...( فقط همون 2 3 روز آخر) از در منطق و احساسُ... اما دیگه حرفام اثر نداشت، هیچی اثر نداشت. از اون موقع تا الان هم هیچ چ چ چ تماسی نبوده. حالا اگه سرش جایی گرمه یا فکر می کنه که خیلی بهتره که من لیاقتشو ندارم یا هر چیز دیگه ای... برام اصلا مهم نیست. من همین الانش تو محیط کارم و اجتماع اونقدر وجهه و شخصیت مثبت دارم که بتونم یه رابطه ی جدیدُ راحت شروع کنم. اما الان واقعا در وضعیتی نیستم که مطمئن باشم که چرا می خوام چنین کاری بکنم...آیا برا پر کردن جای خالی هست؟ آیا به خاطر انتقام جوییه؟ آیا به خاطر حرفای اینو اونه؟ تا اون موقعیه که جواب این سوالا برام معلوم نشه، دست نگه میدارم. یه چیز دیگه هم هست... من اون روزای آخر گفتم منتظرت میمونم... اون گفت امیدوار نباشُ از این حرفا...که احتمالش ممکنه باشه اما خیلی پایینُ از این چیزا... حالا به فرض هم اس ام اس بدم... ممکنه پیش خودش فکر کنه که چقدر مهمه که من هنوز...یا فکر کنه من عجب خریم یا هر فکر دیگه ای...اینا هیچ کدوم بازم برام مهم نیس. شخصیت یه آدم با این چیزا خورد نمیشه. من هنوز با خودم مشکل دارم و جواب سوالای ذهنم حل نشده س. پس تا وقتی که این جوابا برا من روشن بشه، اون می تونه هر کاری دلش بخواد بکنه... منم دارم روند عادی زندگیمو ادامه میدم... مثه همه آدما. شاید از قبل هم آدم بهتری شدم و به قول شما آبدیده تر از قبل. من نمی دونم 2 فردا دیگه چی قراره بشه و چی میخواد پیش باید. ممکنه 2 فردای دیگه، اون بخواد برگرده اما من دیگه سوالای ذهنم حل شده باشه و روند زندگیم عوض شده باشه، ممکنه هم نه! الان هیچ چیز نمی تونم بگم. من آزادش گذاشتم. بهش زمان و مکان دادم. خودمم زمان و مکان دارم. منم دارم زندگی می کنم. پس شرایط ما مساویه.(حداقل از لحاظ کمی) حالا از این مسابقه ی مکان و زمان باید ببینیم من چه جوری استفاده می کنم و اون چه جوری... در هر صورت گمونم این مسابقه بازنده نداشته باشه. اگه هم داشته باشه من اون نفر بازنده نیستم مطمئنا. ممنون از کسایی که نظر دادن و دارن نظر میدن. از همه ممنوننوشته اصلی توسط sorena_arman
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)