و اما در جواب چند همسره بودن:
تا جايي كه من ديده و شنيدهام پسرها حتي وقتي ميخواهند با دختري دوست شوند(بي پايه و اساسترين رابطه بين دختر و پسر) اولين سؤالي كه ميپرسند: آيا در حال حاضر با پسر ديگري رابطه دارد يا نه؟
من فكر ميكنم پسرها تحت هيچ شرايطي حاضر نيستند به همجنس خودشان خيانت كنند، تحت هيچ شرايطي نميتوانند تحمل كنند كه رقيب احساسي داشته باشند و...
حال نميدانم چرا چرا شما مردها از ما زنها ميخواهيد كه به همجنس خودمان خيانت كنيم، براي يك عمر رقيب احساسي را در كنار خودمان ببينيم و سكوت كنيم و با رضايت تن به اين خفت دهيم
هرگاه يك مرد فقط يك مرد توانست ببيند همسرش با مرد ديگري شرعي و قانوني رابطه جنسي و احساسي برقرار كرده و علاوه بر سكوت همسرش را به اين كار تشويق هم كند من هم ميپذيرم كه همسرم چند همسر براي خود برگزيند.
هيچگاه زندگي خود را روي ويرانههاي زندگي ديگري بنا نكنيد زيرا روزي زندگي شما ويران خواهد شد.
لطفاً بفرمائيد اگر ازدواج مجددآقايان از روي هوس نيست پس بخاطر چيست؟
اگر اهل مطالعه و علاقهمند به شناخت بيشنر خانمها هستيد توصيه ميكنم كتاب "رازهايي درباره زنها" نوشته باربارا دي آنجلس كه يك روانشناس موفق است را بخوانيد مطمئن هستم پاسخ خيلي از سوالهايتان را پيدا خواهيد كرد. من به عنوان دختري كه اين كتاب را خوانده ميگويم كه تمام مطالبي كه نوشته كاملا صحيح است و كامل

علاقه مندی ها (Bookmarks)