سلام
حرفای همتون 100% درست و هرکدوم به نحوی!
آقای مشاور اینکه احساس مردم به من چه ربطی داره تا زمانی درسته که اون احساس راجع به من نباشه!
و زمانی که راجع به من باشه من حق دارم به هر دلیلی شخصی یا غیر شخصی سعی در فهمیدنش کنم! اما دلیله عمومی که بشه براش آورد در تنظیم رابطه و نوع اون با افراد هست!
خسته جان راه حل شما خوبه اما بسیار خطرناک و البته پر دردسر! جدایی از اینکه من دوست کسی رو که خودشو ماهی 2 بار هم نمی بینم از کجا گیر بیارم(مثال زدما!).
نقاب عزیز من راه حل های متفاوت برای افراد متفاوت می خوام یا حداقل راه های کلیشو! مثلا من امروز یکی رو می بینم و از شما می پرسم شما هم جواب می دین! فردا واسه یکی دیگه چکار کنم؟! یا بگو فرمول پیدا کردن راه حلش چیه!
توکل عزیز سوال رو بهتر بخونی بهتر می تونی کمکم کنی! من چند بار چیزایی رو گفتم که در راه حل پیشنهادی شما موثره و اونو غیرممکن می کنه!
مثل من روش اولت خیلی جالب بود اما دومیش میشه آبروریزی! بازم ازین روشا بده!
دوستان تا اینجا چیزایی دستگیرم شد اما ناچیز و مختصر منتظرم نظراتتونو بخونم!
خانوم مشاور این سری هم نمره ی مشاورتون50 بود از 100 نمره! در مشاوره باید به طرف کمک کرد چیکار داری طرف کارش درسته یا نه! فقط تا اونجا که کمک شما واسه کسی مضر نباشه مشاور باید به طرفش کمک کنه و خواسته ی اونو اجابت کنه و خواسته ها و علایقشو کنار بزاره! این یه قانون کلی در هر کاریه!
موفق وشاد باشید.
یاعلی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)