رومینای عزیز صحبت شما در مورد روشهای گریز از مهریه با عرض پوزش مانند این است که فردی را به گناه نکرده به جرم قتل به اعدام محکوم کنند و بعد شخص برای جلوگیری از اعدام شدنش! خود را به جنون بزند تا به چند سالی زندان محکوم شود. رومینای عزیز تعداد طلاقها بسیار زیاد شده است و معمولا گریزی از پرداخت مهریه نیست!!
زنان انتظار دارند صبح تا شب نازشان کشیده شود و از یک رابطه جنسی با مرد خود ابا دارند!!
تصور نمی کنم مردان باهوش همچنین نظری داشته باشند! به وضوح مسئولیتهای یک زن در قبال زندگی مشترک بسیار کمتر از مرد است وبنابراین اگر حقوقش کمتر نباشد اجحافی واقعی رخ می دهد. برایتان می توان لیست کرد که شما به عنوان یک دختر از سن 18 سالگی در گیر چه مسئولیتهایی شدید و من پسر درگیر چه مسئولتهایی. شما گویا به مواردی که بنده مرتبا دارم می آوردم هیچ توجهی نمی کنید. من از حقوق برابر و مسئولیتهای یکسان صحبت می کنم. دیگر در این زندگی از ناز کشیدن زن توسط مرد،کسی که مجبور است شما را خوشبخت کند ومراسم عروسی و خواستگاری پردرآمد خبری نیست!شما نمی توانید انتظار پناهگاهی امن! از مردان را داشته باشیدو چون وظیفه ای در این قبال ندارند!
چطور این طبیعت خلقت است که مرد ناز بکشد ،پناه باشد ، مسئول تامین زندگی مشترک باشد و طبیعت خلقت است که مرد زیر بار مسئولیت خرد شود و طبیعت خلقت نیست که مرد حقوق بیشتری از زن داشته باشد!

در یک زندگی مدرن از زنان همان طور وهمان قدر انتظار می رود که از مردان می رود. آیا می پذیرید؟ زنان این بار جواب بدهند! می پذیرند؟