نقل قول نوشته اصلی توسط wintersun77
خانم سوگول 93 اصلاً فرمایشات شما متین.
یک مثال. شما که انقدر سفت و محکم قوانین اسلامی رو مورد بررسی و دفاع قرار می دهید اگر همسر شما فردا طبق همین قانون های اسلامی که داشتن 4 همسر دائم و بی نهایت همسر موقت رو برای آقایون مجاز می دونه بیاید وجعبه ی شیرینی به دست شاد و سرحال، شیرینی ازدواج دائم یا موقتش را به شما تعرف کند آیا شما در آن روز خندان خواهید بود؟ آیا همچنان این حکم انکار ناپذیر اسلامی را خلل نا پذیر و بر حق می دانید؟
البته چون شما خیلی بر اجرای احکام شریعت مصر و موءکد هستید به گمانم روی حرف خدا حرف نخواهید زد و به خوبی و خوشی با همسر یا همسران جدید شوهر گرام زیر سایه ی احکام مترقی و متقن اسلامی روزگار به شادی سپری خواهید کرد.

اگرشوهر من توانایی این را دارند (شما ان قسمت از آیه را که دوست دارید میآورید و ان قسمت که به مردان میگوید" مساوات که خیلی هم سخت است" را رعایت کنند خیر!) مساوات را که همانطور خداوند در قران میفرماید(بسیار سخت است)رعایت کنند من از همین جا به همسرم(اتفاقا پست های من را میبینند)اجازه میدهم مجدد ازدواج بفرمایند:D/ اقای وینتر سان بنده 20 سکه طلا مهرم بود/مهرم را همسرم(از قبل عقد هم عقیده را داشتن مهریه را به همسرشان بدهند)و من هم.کاملا پرداخت کردن البته جایی ثبت نشده!یعنی مثل اینکه پرداخت نشده!از طرفی مهریه به میل خودم برای همسرم ماشینی خریدم که به نام ایشون هست/ اگر از آیات قرآن میگویم چون زندگیم بسیار شیرین است/همسرم هم کاسه چه کنم دستش نگرفته!