نوشته اصلی توسط
مارال
خوب اقای سورنا خودت خواستی جوابتو حسابی بدم چون شاید خودت ندونی که چقدر بی منطق هستی ولی هر ادم که قدررت تعقل داره به حرفای شما میخنده من احساس میکنم این احساس شدید شما در باره اینکه بهتنون ظلم شده نشات گرفته شاید در کودکی شما و شاید در زمانیکه پدرو مادرتون توجه زیادی به خواهرتون میکرده باشه اینو بدونید این یه حسه حسادت کودکانه درمورد خانمهاست البته اینا حدسه اگر یه نگاه به اخبارها بیاندازید همیشه صحبت از اجحاف حقوق زنان در ایرانه اینو همه دنیا میدونن حالا شما چرا نمیخوای قبول کنید این یه معقوله جداست و جای بحثه مفصل داره اقایی که اینقدر ناراحتی از سربازی رفتن و به قول خودت نازه زنو کشیدن ایا یک بار شده یه کم فکر کنی که یه بچه با چه بدبختی که مادر میکشه به دنیا میاد تا حالا شنیدید زنا هم بگن چرا ما باید بزاییم چرا ماباید مسئولیت پخت و پزو گردگیری وهر کاری رو که برای اسایش شما هست گردن بگیریم خیلی از خانمها هستن که هم بیرون کار میکنن هم وقتی میان خونه شوهرشون توقع داره کارهای خونه رو هم انجام بدن و جارو و خاک اندازوه جزوی از زن میدونن
درباره ویترینه خواستگارا هم بای د بهتون بگم این شمایید که همیشه حق انتخاب داشتید ما بایذ بشینیم تا اتخاب بشیم تو این فرهنگه کشورمون ولی شما ها با اعتماد به نفسی که تو بعضیهاتون زیادی هم هست در هر خونه ای میرید خالا این نشد اون یکی اما اگر زنی بیاد از شما خواستگاری کنه چه فکری درموردش میکنید سبکه خودسره شاید یه ایرادی داره . اینجا ندید خانمهایی رو که چقدر برای زندگیشون تلاش میکنن چقدر زجر میکشن و شوهراشون چقدر در حقشون نامردی میکنن
در ضمن من نگفتم کسی بیاد و درباره ازدواج موقتش از من اجازه بگیره ولی اگر تو یه بحثی نظرخواهی شده من ازادم که نظرمو اعلام کنم همونطور که شما با نظراتتون هر جا یه اثری از خودتون به جا گذاشتید شما میتونید با نظر من موافق نباشید ولی خواهشا بحثو تبدیل به کل انداختن با خانمها نکنید. اقایونی که فکر میکنید بهتون ظلم شده و در حقتون اجحاف شده چرا ازتون وقتی میپرسیمم دوست داشتی زن بودی اغلبتون جوابتون نه هست
در ضمن مسئله خیانت ربطی به سال 2009 و نداره خیانت همیشه بد بوده تو کله دنیاو هیچ زنو مردی تحمل اونو ندارن
علاقه مندی ها (Bookmarks)