خانوم سوفیا من بهتون چند مورد رو می گم.
1- بله کتک زدن حیوانیست. ولی برای برخی زنان که نوع رفتار آنها با مردشان رفتاری حیوانیست رفتار حیوانی متاسفانه عکس العمل است! زنی که مرتب همسرش را تحقیر می کند ، زنی که مرتب از تمام زندگی همسرش ایراد می گیرد را به عنوان یک زن شما چه راهکاری برای او سراغ دارید.
چرا فکر نمی کنید زنی که تحقیر می کند همسرش را اگر قدرتش را داشت او را به فلک نمی کشید و تازیانه نمی زد. به نظر من برخی زنها قدرت این رو ندارند که همسرشون رو بزنند وگرنه ....
فرض بفرمایید برادر شما پیش شما می آید و می گوید : همسر من هر شب که من می رسم خونه، منو زیر بار تحقیر له می کنه. جیغ می زنه، آبرو بری می کنه و... پیشنهاد شما چیه به اون یعنی برادرتون؟ گریه کنه؟صبر کنه؟ التماس کنه؟
فحش بده؟ چرا شما خانومها رفتار خودتون رو نمی بینید؟ چرا فکر می کنید آسمون وا شده شما اومدین پایین که خوشبختتون کنن!! مرد هم به خاطر خوشبخت شدن میاد.
چرا فکر می کنید شکنجه روحی که گاها شما با حرفهاتون می دید بسیار زخم عمیق تری رو روی یک مرد میذاره. طوری که مرد آرزو می کنه هر شب کتک بخوره ولی بهش نگن، " ما هم دلمون خوشه ازدواج کردیم. شوهر فلانی رو دیدی، هر سال مسافرت و.." این زنان ابله ، تصور می کنند مانند عروسکانی هستند که باید به آنها رسیدگی شود، مرتب جایشان تغییر داده شود و در سفر به سر برند که مبادا توازن روحیشان به هم بخورد. چون که زن خلق شده اند و طرف مرد(=بخوانید حیوان بارکش)
2- در مورد سایر زنان، کتک زدن بی شرمانه تر از آن است که قابل صحبت کردن باشد. به نظر من در مورد این زنان صبر کردن باعث بدتر شدن می شود و مرد را جسورتر و وحشی تر می کند. باید قضایا از همان ابتدا به خانواده گزارش بشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)