با سلام و تبریک سال نو
دوران دبیرستان از دانش آموزان ممتاز کلاس بودم و همیشه مورد تشویق معلمان قرار میگرفتم به همین دلیل انتظار میرفت در کنکور هم رتبه ی خوبی کسب کنم اما نشد...
همون سال اول مهندسی کامپیوتر دانشگاه پیام نور شهر خودمون قبول شدم و والدینم از ترس اینکه با خوندن برای سال آینده شهر دوری قبول شوم اصرار کردن که همین امسال به دانشگاه برم و از طرفی چند تا از همکلاسی هام هم با من بودن این بود که ...
بگذریم از دوست و فامیل وقتی میفهمیدن پیام نور میخونم انگار چه جرمی مرتکب شدم و خودم هم خجالت میکشیدم بگم پیام نوری هستم.
ترم های اول مثل دبیرستان تمام سعی خودمو میکردم و درس میخوندم اما همونطور که مستحضرید در دانشگاه پیام نور نه از تشویق و این حرفا خبری هست و هیچ وقت هم نمره ای که مستحقش هستید نمی گیرید همش بدبختی هست و بدبختی!
خلاصه اینکه ترم پیش یکی از درسها که کاملآ مسلط بودم افتادم ( اخیرآ سیستم تمره دهی این جوری شده که 3 نمره تشریحی و 11 نمره تستی و 6 نمره هم کلاسی ) البته مسلط بودن به معنای حفظ بودن نیست بلکه بلد بودنه جالب اینجاست که تستهایی که توی امتحانای ما هست از تستهای کنکور ارشد هست البته نه همه اش!
این ترم هم درسام خیلی سخت شده ، خیلی . ولی اصلآ میل درس خوندن ندارم .
نمی دونم چرا اینجوری شدم قبلن صبحها با احساس خواب شدید بیدار میموندم و درس میخوندم اما الان در صورتی که خوابم نمیاد چون عصبانیم و نمیخوام درس بخونم به زور میخوابم . میدونم آخرای ترم پشیمون میشم که چرا حالا که وقت داشتم درس نخوندم ولی الان خیلی دپرسم از طرفی هم می بینم با اینکه الان ترم 5 هستم هیچی از کامپیوتر بلد نیستم ( رشته ی ما یه جوری هست که خودت باید تلاش کنی توی دانشگاه فقط یکی دو تا زبان برنامه نویسی یاد میدن و من هم توی این 5 ترم هیچ کاری نکردم...)
کمکم کنید که دوباره میل درس خوندن داشته باشم .
دوستان و مشاوران اگه میتونن منو راهنمایی کنن بخصوص اونایی که هم رشته و یا هم دانشگاهی من هستن ممنون مشم اگه تجربیات خودشونو بگن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)